Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy będzie Polska wersja Rise of Metin?

durslaczek98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficjalnych danych jak narazie nie ma ale podejrzewam że to kwestia kilkunastu miesięcy. Niestety obecnie zainteresowanie ta grą w polsce jest niewielkie.  Trzymajmy kciuki tylko by Ta gra znalazła innnego wydawce niż Metin 2....

Opublikowano

Słyszałem coś o lutym (który przemija xD) i o marcu, jednak zgaduję, że to wszystko się przedłuży. Według mnie polskie serwery będą świecić pustkami, jak w ogóle można czekać na polską wersję takiej gry ;p na początku sam byłem chętny do gry jako wierny fan Metina2, bo rzekomo gra miała być z nim związana, a dupa z tego wyszła :D 

Opublikowano

Serio czekacie na tą grę? przecie ta gra to crap polska wersja może i kiedyś będzie ale w polsce żadna porządna firma tego nie wyda.

Opublikowano

Właśnie wyda, bo tacy jak my, jeszcze turcy i inni obcokrajowcy boją się tego angola!

A w polsce jest chyba największe zainteresowanie ;]

Opublikowano

o ile dobrze słyszałem miała wyjść angielska wersja w 2014 gdzieś na początku a mówić już o polskiej wersji poczekamy sobie więcej ;/

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

Dopiero co trwa open beta i twórcy pracują nad poprawieniem gry. Nie pisać kiedy będzie polska wersja bo długo takiej nie będzie!

Opublikowano

No to robimy 50 postów. Start.

sorry za spam, ale nie ja wymyśliłem ten durny przepis żeby nabić 50 postów zanim się chce pisać w innych działach

Opublikowano

No to robimy 50 postów. Start.

sorry za spam, ale nie ja wymyśliłem ten durny przepis żeby nabić 50 postów zanim się chce pisać w innych działach

gdyby były takie same posty administrator usuną by oto ten

o ile dobrze słyszałem miała wyjść angielska wersja w 2014 gdzieś na początku a mówić już o polskiej wersji poczekamy sobie więcej ;/

angielska już chyba wyszła :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. 

Mam do was pytanie. Czekam od 2 miesięcy na polski serwer RoM, który miał wystartować luty/marzec. Mamy już połowę marca więc szukam jakiś informacji, czy jest znana jakaś bliższa data jego wystartowania. Może Wy macie jakieś informacje na ten temat?? :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak właściwie można grać w to gówno, które nic nie wnosi do rynku MMO~? Jak zawsze Polska interesuje się największym ścierwem jakie zostało wydane.. TYLKO POLSKA. Żaden wydawca o zdrowych zmysłach tego nie wyda, bo to nie miałoby najmniejszego sensu, jeśli gra jest jednym, wielkim crapem. Dlaczego gracie w taki szajs? Np. WoW, Aion, dwa przykłady najbardziej rozbudowanych MMO, dlaczego w to nie gracie? Przerasta was logika gry? RoM już od początku okazywał się failem, to jest po prostu porażka i przegrana na wstępie.

Opublikowano

Jak właściwie można grać w to gówno, które nic nie wnosi do rynku MMO~? Jak zawsze Polska interesuje się największym ścierwem jakie zostało wydane.. TYLKO POLSKA. Żaden wydawca o zdrowych zmysłach tego nie wyda, bo to nie miałoby najmniejszego sensu, jeśli gra jest jednym, wielkim crapem. Dlaczego gracie w taki szajs? Np. WoW, Aion, dwa przykłady najbardziej rozbudowanych MMO, dlaczego w to nie gracie? Przerasta was logika gry? RoM już od początku okazywał się failem, to jest po prostu porażka i przegrana na wstępie.

dobrze gada polać mu. Zgadzam sie z tym, wasze móżdżki nie mogą pojąć nic wiecej niz grind. Przeczytanie questa jest dla was problemem? Nie bo lepiej isc naparzać w moby i nic nie zyskać zamiast przeczytac questa i zyskac troche wiedzy o grze i o samym queście.

Opublikowano

I jeszcze zajebali skrót "RoM" RoM to jest Runes of Magic...

Opublikowano

I jeszcze zajebali skrót "RoM" RoM to jest Runes of Magic...

I próbowali wkręcić, że to jest prequel metina.

Gra która od początku była shitem, nigdy nim nie przestanie być. Już zwykły metin jest lepszy. 

3431810405.png

Opublikowano

I próbowali wkręcić, że to jest prequel metina.

Gra która od początku była shitem, nigdy nim nie przestanie być. Już zwykły metin jest lepszy.

Nikt nie chcial wkrecic ze to jest podrobka metin2 lub metin3. Co ty w ogole gadasz za farmazony, dostales info od dzieciakow, ze to ma byc kontynuacja metin2, lykles jak pelikan a teraz jeszcze szczekasz.

Slowo metin w tytule gry mialo byc tylko reklama. Jest bardziej rozbudowana, jest ciekawsza, lepsza grafika, lepszy system pvp, system expa. Tylko szkoda, ze tak szybko sie nudzi

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nikt nie chcial wkrecic ze to jest podrobka metin2 lub metin3. Co ty w ogole gadasz za farmazony, dostales info od dzieciakow, ze to ma byc kontynuacja metin2, lykles jak pelikan a teraz jeszcze szczekasz.

Slowo metin w tytule gry mialo byc tylko reklama. Jest bardziej rozbudowana, jest ciekawsza, lepsza grafika, lepszy system pvp, system expa. Tylko szkoda, ze tak szybko sie nudzi

Twórcy gry czy tam dystrybutorzy próbowali wkręcić ludzi, że to prequel metina ale ok, info od dzieciaków

@down: A co ja niby napisałem? o.O

3431810405.png

Opublikowano

Sami twórcy/wydawcy EQ pisali "będzie to sequel popularnej gry metin" panie Razzerr. Próbowali tym ściagnąć głupie dzieciaki grające w metina. Jak widać im wyszło, wystarczy spojrzeć na ten dział.

Niecodzienny - Lepsza grafika? HAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA. Tak samo z całą resztą... HAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA

Opublikowano

Sami twórcy/wydawcy EQ pisali "będzie to sequel popularnej gry metin" panie Razzerr. Próbowali tym ściagnąć głupie dzieciaki grające w metina. Jak widać im wyszło, wystarczy spojrzeć na ten dział.

Niecodzienny - Lepsza grafika? HAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA. Tak samo z całą resztą... HAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA

Bo tam jest lepsza grafa :-)                                 (suchar roku)

Pozatym Polskiej Wersji nie zapowiadali

523561446660279974822.gif              

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...