Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące pakietu z samochodami

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie.. Czy z car prize packow mogę dostać każdy samochód z gry ? w sensie czy mogę nawet dostać powiedzmy Lamborghini Aventador lub cos w tym stylu ?

A jesli nie każdy to jaki samochód jest najlepszy ktory moge wygrac z car prize pack ?

Opublikowano

A jesli nie każdy to jaki samochód jest najlepszy ktory moge wygrac z car prize pack ?

Myślę że Nismo będzie jednym z najlepszych jakie można wygrać i niektórzy wygrywali.

Moim zdaniem nie opłaca się kupo tych pakietów, z prostej przyczyny, że możemy wygrać samochód nie wart nawet połowy ceny pakietu.

Opublikowano

Z pakietu może wylecieć zarówno Silvia Stockowa jak i Lamborghini Aventador jak podałeś.

Ale ja osobiście nie polecam kupowania tego pakietu, bo bardzo często wypadają same syfy.

Ostatnio jak dawali kod na pakiet to otrzymałem:

-Pontiaca "Moloch" , Lexus IS300 "Diamentowy" , Ford Focus Stock

więc samochody nie powalają...

Opublikowano

Czyli rozumiem ze bardziej opłaca mi się kupić np Aftermarket pack ? tylko nie wiem.. czy ten z naklejkami itp czy ten z felgami np.. ?

@Edit: Jeszcze jedno pytanko.. Czy np naklejki z takiej paczki są nieskończone i do kazdego samochodu ?

Opublikowano

Czyli rozumiem ze bardziej opłaca mi się kupić np Aftermarket pack ? tylko nie wiem.. czy ten z naklejkami itp czy ten z felgami np.. ?

@Edit: Jeszcze jedno pytanko.. Czy np naklejki z takiej paczki są nieskończone i do kazdego samochodu ?

Moim zdaniem najbardziej opłacalne jest kupowanie dobrych/rzadkich/dobrze wyglądających aut na wyprzedażach.

Naklejki z jakiej paczki?

Jeśli chodzi o te naklejki, które dostaje się przy kupnie SB to są one na stałe, nieskończone i dla każdego samochodu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Moim zdaniem najbardziej opłacalne jest kupowanie dobrych/rzadkich/dobrze wyglądających aut na wyprzedażach.

Naklejki z jakiej paczki?

Jeśli chodzi o te naklejki, które dostaje się przy kupnie SB to są one na stałe, nieskończone i dla każdego samochodu.

Dziwne bo ja już kupiłem jakies 4 razy boosty za 40zl i nie dostałem żadnych :/ A tych wyprzedarzy mało spotykam.. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...