Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tyn nowy thief i krece let's playa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chwal się że grasz na piracie, nawet jeśli tego nie mówisz, to pokazujesz grę przed premierą (co prawda Polską, ale grasz w Polską wersję, więc "coś jest nie tak"), a co za tym idzie mogą zablokować Ci film itp. itd. 
Nie jesteś żadną prasą, więc teoretycznie nie masz możliwości grania w gry przed premierą.

Pierwsza minuta filmu - 
Powitanie - Eeeeee, witam bardzo[...] - Jak już wbiło się to "eeeee" to wytnij je, wycisz etc. bo średnio to wypadło.

Nie wiem czy masz mikro za blisko myszki, stuka Ci biurko czy coś, ale da się wyłapać jakieś dziwne pukanie, które jest głośniej niż Ty o.0
No i wg. mnie nie mów na filmikach, osoba która nie zna gry, a niema możliwości pogrania w nią, chciała by chociaż usłyszeć co kto mówił i co się dzieje. No a co za tym idzie, nie przewijaj filmików ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@UP

Nawet nie ustawiałem , bo zrobiłem sobie krótki teścik  i nic nie było i tak będę musiał jeszcze raz nagrać to all , bo chu**** audio i żem zajeba** 6-7 minut filmu failami , bo ostatnio w thiefa 5 lat temu grałem ..

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

faile to tam chuj, popełnianie błędów rzeczą ludzką, ale ogarnij ten mikro ;)

a jak nie chcesz faili, to po prostu przytnij film w tym momencie, dodaj napis "20 prób później" i tyle, nie musisz nagrywać 50 razy tego samego, bo coś Ci się nie udało. Im więcej razy nagrywasz, tym mniej masz do powiedzenia, albo nudniej mówisz.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...