Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawca

knockout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar przepisać się do szkoły zawodowej. I teraz pytanie, czy kierunek sprzedawcy jest chodź trochę opłacalny? Czy warto? Chciałbym, aby ktoś z doświadczeniem się tu wypowiedział i napisał, co i jak z przedmiotami, praktykami itd,itp..

Opublikowano

Nie mam doświadczenia, ale jedno Ci powiem, zawodówka i to "na sprzedawcę" nie przyniesie Ci oczekiwanych "kokosów", może warto było się uczyć ?

Jeśli będziesz robił to z pasją to będzie twój wymarzony zawód.

Nie nie jest to opłacalne, lepiej udaj się na gastronomię.

67248792843061145727.png

Opublikowano

No co ty, nie :) i to na sprzedawce?? Wtf? Wez cos, co ci sprawia radosc :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

logistyk/spedytor  opłaca się .

Miałem iść na logistyka, nie dostałem się, później na spedytora, ale miejsc nie było już =/

Opublikowano

Technikum lub zawodówka, polecam technikum, bo możesz zyskać maturę, poza technikiem (zawodem).

Co do "sprzedawcy", lepiej idź już na gastronoma, w niektórych szkołach są praktyki darmowe na kasę fiskalną czy sprzedawcę, barmana. Sama po części żałuję, że nie poszłam, bo ciężko teraz dorwać jakąkolwiek prace.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...