Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka A4Tech - double fire

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcialbym sie was zapytac czy myszka A4Tech blood v7-v8 maja double fire?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Mam v7 i jest całkiem okej. Tak, ma Double fire oraz Triple fire, ale jak grasz w Battlefield 4 albo bf3 to nie kupuj, bo będzie Cię wywalać 8S

5omic072lr6b.png

Opublikowano

Nawet jak nie bede uzywac double fire to eywali?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

tak. Usunąłem wszystkie sterowniki i oprogramowanie i dalej wywala. Ostatnio rzadko się zdarza, ale jednak nie można sobie pograć.

5omic072lr6b.png

Opublikowano

A jet jakas myszka od A4Techa np. Bloody v8 bez double fire

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

@refresh

To poleca ktos jakas inna? Która ma double fire ale nie bedzie wywalac?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

skoro myszka programowalna to trzeba samemu sobie zaprogramować czyli użyć trochę myślenia a nie używać domyślnego przez które wywala

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

skoro myszka programowalna to trzeba samemu sobie zaprogramować czyli użyć trochę myślenia a nie używać domyślnego przez które wywala

Gdyby to było takie proste ;)

5omic072lr6b.png

Opublikowano

Panowie ogarnia ktos te sensory w a4techach jaka myszke kupic do 150zl max! ? V track ponoc jest dramat, znalazlem model r7 z avago 3050hd i sie nad nia zastanawiam, moze jakies inne propozycje ? ew moze jakas opinie o v tracku ? gram glownie w dote i cs, moja x750 lapie nawet jak jest w powietrzu wiec w nieodpowiednich momentach mnie przesuwa zazwyczaj -.-

Opublikowano

Cena max. 100zl

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

włączasz w myszce tylko core 1 i grasz normalnie ;)

Uwierz.. To nic nie daje :)

@top

CM Storm Xornet,

Genius Maurus,

Genius X-G510,

Logitech G400

5omic072lr6b.png

Opublikowano

Ja nie dawno kupiłem A4Tech X747, która sprawuje się bardzo dobrze. Jest Triple, jest kilkanaście rodzaji DPI, z szybkimi zmianami. Ciężarki, którymi się często bawię ;) Dwa klawisze funkcyjne nad kciukiem też się przydają (szczególnie w internetach lub na kompie, np przy szybkim przełączeniu piosenek). Nie ma problemu ze sterownikami,  nic się nie ścina, myszka chodzi bardzo poczciwie. Polecam :)

Zresztą uzyskałem tutaj kilka pozytywnych komentarzy o niej i się nie zawiodłem ;)

Opublikowano

Mój kolega ma bloody v7 i jest w ujjj zadowolony. Gra we wszystko i NIC ALE TO NIC MU NIE WYWALA. Nie wiem Skrawer co odwaliłeś z ustawieniami Twojej myszki, ale mój kolega gra w bf4 czasami bf3 i potrafi siedzieć pół dnia grając w te gry i ani razu go nie wywali...

Mówisz, że to nic nie daje, a może po prostu nie umiesz tego zrobić? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...