Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Full hercules

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z tego co słyszałem, to 1 herc daje +20% osłony na dronie a full herc daje +20% hp. Ale czy przy full herc będę miał tylko 20% hp czy osłonka mi też do góry idzie?

Opublikowano

Ale ciągle chyba nie wiecie o co mi chodzi. Czy full hercules daje tylko 20% hp czy daje też bonus (tak jak jest napisane wyżej) +15% osłony?

Opublikowano

Jeden Hercules daje 15% osłony na dron. Przy Full Herculesach dostajesz 20% HP i tyle osłony ile masz dronów np. 15+10=150% więcej osłony (% osłony+ilość dronów).

jp8p35.png
Opublikowano

nie. jest pisane wyżej, że jest taki bonus, ile masz dronów. czyli ilość dronów * 15. i Ci wychodzi o ile skacze ci osłonka, ale tytlko i wyłacznie z generatorów na dronie. nie liczcie tych 15 osłonek ze statku. Czyli u mnie byłoby 115% więcej osłonki.

Opublikowano

Jak masz 10 dronow i masz 2 oslony w dronie wlozysz herka to masz +15 % z tych 2 osłon jeżeli masz full herk dostajesz 20% wiecej hp i 150% wiecej oslon na dronach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...