Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradycja

FoxOnSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tradycja muszę to napisać by świat się dowiedział jak cierpię, więc też napiszę... Dzisiaj oddałem 3 razy top'a bo oczywiście miłe słówka "Yes, yes i will win this lane" i co? A... Kuźwa... Nawet mi się pisać tego nie chce, 3 razy oddałem topa i 3 razy top był nafeedowany (Chodzi mi o przeciwnika) teraz przez to mam słabe MMR i jestem cały czas lastpickiem :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( 

Najwidoczniej muszę trochę ochłonąć, ale dobra idę sobie posłuchać spokojnej muzyki przy oglądaniu małych kotków, cya.

Opublikowano

Ochłoń. Odpocznij od gry z 2-3 dni :). Ja też przegrywam ciągle gry ( Mam 13 lvl, nie porównuje do 30 lv'a) przez jakieś noobki. Albo ktoś AFK lub Wszyscy id  inną linie i ja zostaje 1 vs 2 :( . Już nic na to nie poradzisz, dzieci są i będą ;). Ja musiałem aż wyjść z gry i dostałem bana na 7 dni ;/. No ale ten czas po święcę na odpoczynek ;) Ty też zrób sobie Odpoczynek a zobaczysz, że to pomoże :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Hmm nie da się wycarrować supportem ^..^ Okej ;] Support to jedna z najważniejszych lini w grze ponieważ to on widzi najwięcej rzuca dobre calle i warduje mape ;]

Co do tematu to wytłumacz mi ile razy to ty poszedłeś na topa przegrałeś linie zrobiłeś 1/5 i team albo cie wyccarował albo nie, mało razy tak było ? napewno nie ;] więc zrozum że nie każdemu idzie tak dobrze w każdej grze jak w poprzednich jeżeli ktoś cie carruje to nie bijesz mi brawa i nie spuszczasz się bo jest taki zajebisty carruje cie no okej .Ale teraz jeżeli ktoś przegrywa i throwuje ci gre to płaczesz płaczesz i płaczesz więc jeżeli chcesz do tej sprawy podchodzić w ten sposób rób to w 2 strony jednakowo

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Co do pana wyżej, własnie zagrałem moim mainem Talonem i co? Wygrałem kuźwa linie a jak sobie radzi top i bot? Przeciwna Jinx 10/2 Przeciwny Malphite na topie 5/1... Robię sobie przerwę od tej gry, bo mam dość.

Opublikowano

Gram od połowy sezonu 2 supportami gdybym narzekał co każdą gre że ktoś przegrał linie to dawno wysiadłbym nerwowo i podziękował tej grze jeżeli masz zamiar przerwać sobie granie w tej chwili bo przegrywasz gry to oddaj konto koledze może on zrobi z niego większy pożytek

~BestHooks

Opublikowano

Mhm... Taaaa... Wiesz co? Kiedy jesteś takim osobnikiem jak ja i się wkurzasz na swoich teamatów za to, że przegrywają linie to chyba rozumiesz, że RAGUJE, skoro RAGUJE to odechciewa mi się grać = Będę grał coraz słabiej i słabiej, więc wolę sobie zrobić przerwę raz na jakiś czas niż potem spać o kilka dywizji niżej.

Opublikowano

Przede wszystkim podchodzę do gry w ten sposób: Gram aby stać się lepszym nie aby wygrać.Więcej uczysz się przegrywając chyba że jak jest 5;20 to piszesz gg wp i stoisz afk na respie ;] 

~BestHooks

Opublikowano

Nie no tak nie robię, ale to i tak jest po grze jak NP. Draven jest 14/2 czy tam 15/10, no chyba, że Twój team ogarnie i zrobicie jakieś plejsy, ale to na silverach rzadko się zdarza, anyway idę grać teraz malphite na topie, będę potem (Spróbuje nie rage'ować)

Opublikowano

Wiesz co ;] może prościej będzie tak jeżeli masz ts-a dodaj mnie do znajomych na lolu zagram z tobą jedną gre ze smurfa i pokaże ci co źle robisz ;]

~BestHooks

Opublikowano

Nas to nie interesuje co ty robisz czy płaczesz czy nie każdy gracz czasem przegra, albo sam przegra gra innym albo inni tobie. Jesteś 1/5 drużyny czyli to oczywiste że tylko statystycznie w 10% meczy przegrana będzie z twojej winy ale wtedy siedzisz cicho i pewnie i tak obwiniasz jungle bo ci nie gankowała. Trzeba się pogodzić że połowa meczy jest mniej więcej przegranych jeżeli nie umiesz to masz problem i nie dziel się nim z nami.

Opublikowano

Full AP malphite OP... Właśnie wyccarowałem grę tym moim ultem a tak w ogóle, to who the hell cares about tank malphite?

Opublikowano

Jednak widzę nie ma sensu tłumaczenia ci czegokolwiek bo teraz ociekasz zajebistością ;] Więc teraz zrób 2/9 i powiedz że ci nie gankowali

~BestHooks

Opublikowano

Czy Ty na serio myślisz, że bym flamił junglera? Jeszcze nigdy jungler'a nie zflamiłem wierz czy nie... No dobra raz, ale to wtedy kiedy przychodził mi na linie po farme i sobie szedł dalej.

PS. W tej grze mój jungler mi nie zgankował ani razu, ale co się dziwić jak pushowałem mundo (Przeciwny Hecarim mi z kilka razy wbił i byłem 0/2, ale to osiągnięcie, bo się nie wkurzyłem! Ha.)

Opublikowano

Jeśli umkesz grać na jakiejś pozycji to nie oddawaj jej komuś... po prostu idxiesz na swoje . Kolega ma problem. Jak jesteś przed nim w pickowaniu to czemu niby masz mu oddać swoją linię

Opublikowano

Jedynym lekarstwem jest gra w późnych godzinach, albo gdy dzieci są w szkole... najgorzej gra się z pewnością w wakacje ;_;  wtedy to jest istna masakra :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...