Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Churchill Vll to dobry wybór? (XBOX360)

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam Churchill Vll i mam straszne problemy z pokonaniem  AT-8 i AT-7. Maja pancerz nie do przebicia.W jakie punkty mam celować i czy w ogóle drzewko z chuchillami itp to dobry wybór, a może wybrać niszczyciele czołgów?

Chodzi mi o World of tanks Xbox 360 edition.

Opublikowano

Celuj w ten ,,kibel" na górze. Tam wszystko wchodzi. Ta dziesiątka jest dobra, w którą idziesz, wiec skończ ją najpierw, a potem weź się za niszczyciele, bo też warto je robić. Dziesiątka (niszczyciel) bije po 2000 tysiące, ale trzeba grać na złocie i znać weaks spotsy.

Opublikowano

Celuj w ten ,,kibel" na górze. Tam wszystko wchodzi. Ta dziesiątka jest dobra, w którą idziesz, wiec skończ ją najpierw, a potem weź się za niszczyciele, bo też warto je robić. Dziesiątka (niszczyciel) bije po 2000 tysiące, ale trzeba grać na złocie i znać weaks spotsy.

Uwzględnij to, że nie zawsze wejdzie 2000. Nie ma co słodzić ;)

Weak spoty*

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

jpdid2.jpg1phylu.jpg

Wal w czerwone miejsca które zaznaczyłem. Są to: dodatkowe działa, włazy załogantów i wizjery.

Opublikowano

Uwzględnij to, że nie zawsze wejdzie 2000. Nie ma co słodzić ;)

Weak spoty*

Racja mój błąd z Weak spotami.

Nie zawsze wejdzie, ale zdarza się. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...