Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol nie działa w grze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wyłączyłeś internet? Bo widzę że znów masz zły BoL.dll. Pobierz BoL.dll z tamtego tematu podmień ze swoim, wyłącz neta, włącz bola, włącz neta, zaloguj się

Opublikowano

na dole bola gdzie jest "inject" a tam obok pisze bodajże 4,2, w tym okienku z 4,2 ma nic nie być. jeśli zrobisz tak że okienko będzie puste, bol zadziała.

jaki masz windows?

rbd2t1.png

Opublikowano

jestem w szkole <ahh ta moja religia :D> i nie wiem czy BoL u mnie działa. wiem tylko że napewno nie będzie dzialal :D

botoflegends.com/forum/forum-30/announcement-6-bol-status/

rbd2t1.png

Opublikowano

nie działa gdyż BoL jest nie aktualny. wyżej podałem link. tam jest bardzo częsta aktualizacja więc zaglądaj tam a będziesz wiedział kiedy BoL będzie open

spudgy wczoraj przepraszał za jakieś problemy. coś się popsuło ale myślę że nie na co się martwić. ok 15 BoL będzie smigał :)

rbd2t1.png

Opublikowano

gralem rankeda kata 21.4 dziala...

Tak jak @NothemaN pisał w innym temacie, jeśli od jakichś 2h masz odpalonego BoL'a i go nie wyłączasz to działa normalnie. Po wyłączeniu przestanie ci działać :P

Opublikowano

Tak jak @NothemaN pisał w innym temacie, jeśli od jakichś 2h masz odpalonego BoL'a i go nie wyłączasz to działa normalnie. Po wyłączeniu przestanie ci działać :P

Amigo zobacz pw ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...