Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 2014 banują za nic

Betty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż dostałem dzisiaj bana, a nie mają prawa ani dowodów że używałem zakazane oprogramowanie. dostałem taką odpowiedź w supporcie :
Twoje konto otrzymało automatyczną stałą blokadę na podstawie analizy logów systemowych. 
Na koncie zostało wykryte niedozwolone oprogramowanie. 
Od blokad systemowych nie przysługuje odwołanie czy złagodzenie kary 

Po więcej informacji proszę się udać na nasze Oficjalne Forum Metin2.pl tutaj 

Z poważaniem, 
Laburra 
Super Moderatorka Forum 
Mistrz Gry, serwer Negros oraz Redaktorka Wiki 

Czy jest możliwość zablokowania dostępu do logów tak żeby oni tego nie mogli mi sprawdzić? Nie używałem żadnego oprogramowania po za fb który niby jest nie wykrywalny. Raczej nie mam co liczyć na ub prawda ? ;/

Lub może wie ktoś czy dostane ub po jakimś czasie czy coś ?

Opublikowano

1.) Nie dostaniesz UB.

2.) Słowniczek ortograficzny - Polecam.

3.) Wystarczy śledzić epv* i nie grać po żadnym update bez pewności.. Stosować Anty-Cheat Bypass (jeśli nie ogarniasz co to, przykro mi że używasz czitów)

Opublikowano

W bazie danych zostały zapisane logi z fb.

UB nie dostaniesz, nie ma co próbować.

Dziś za fb banują masowo, z automatu :)

Nic w tej sprawie nie możesz zrobić, ani nikt tutaj obecny nie będzie w stanie Ci pomóc, przykro mi.

Opublikowano

Nigdy nie zostawiaj fb za dlugo postawionego. Te ich cale logi to nic innego jak to ze lowiles bez przerwy ilestam godzin bez zadnej innej czynnosci (co jest niemozliwe)

Jak juz uzywacie hackow to robcie to z glowa :D

who cares?

Opublikowano

Nigdy nie zostawiaj fb za dlugo postawionego. Te ich cale logi to nic innego jak to ze lowiles bez przerwy ilestam godzin bez zadnej innej czynnosci (co jest niemozliwe)

Jak juz uzywacie hackow to robcie to z glowa :D

Czasami można dostać bana po 5/10 minutach...

Ale to już zostawiam dla Twojej interpretacji ;-)

Opublikowano

Czasami można dostać bana po 5/10 minutach...

Ale to już zostawiam dla Twojej interpretacji ;-)

na pewno nie systemowego na podstawie logów :D bo te są nadawane po kilku godzinach minimum...

po 5 minutach co najwyżej GM może podbić jak masz mega pecha :D

@Zarax jaki offtop? przecież to czysto na temat :P z tym że ty się w tym w ogóle nie orientujesz ;p

who cares?

Opublikowano

na pewno nie systemowego na podstawie logów :D bo te są nadawane po kilku godzinach minimum...

po 5 minutach co najwyżej GM może podbić jak masz mega pecha :D

Nie wiem jak to jest, ale wiem, że takie bany lecą.

//koniec offtopu ;p

Opublikowano

To było pewne, że kiedyś w końcu się wezmą za takie masowe banicje. O automatycznych banach słyszałem już jakiś czas temu. Nie masz co liczyć na Ub. Pozdrawiam.

Opublikowano

Używałeś FB to się nie dziwić, za to nawet z 'kosmicznym wykrywaczem GM' by Ci nie pomogło, banik na klatę po parę godzin łowienia. 

Opublikowano

Czy treść wiadomości od supportu nie zgadza się jakoś z rzeczywistością?

Używałeś oprogramowania zakazanego przez regulamin, więc pretensje możesz mieć wyłącznie do siebie o nieumiejętne używanie. Tyle osób korzysta i nic. Trzeba umieć ;D

The past has gone

Opublikowano

UB zdecydowanie nie dostaniesz. Tak jak wyżej, ingerowanie w klienta gry zapisuje się w logach, co sprawia, że automat to zauważa. Nie polecam grać na czitach na globalnym serwerze :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Ja nie wierzę w te wszystkie niewykrywalne hacki, moim zdaniem i tak Cię zawsze znajdą - jak chcą znaleźć czitera to znajdą.

UB'a nie dostaniesz.

Opublikowano

Nie ma hacków niewykrywalnych więc używanie ich z głową na niewiele się zda, raz się uda potem może być różnie, poza tym cóż za darmo bana nie dostałeś temat miał chyba na celu przykucie uwagi ;P UB zdecydowanie nie dostaniesz jak już z resztą poprzednicy powiedzieli.

Opublikowano

Moim zdaniem temat można zamknąć. Dlaczego ?

1. Ban został przyznany słusznie więc UB nie będzie.

2. Pomocy nie uzyskasz bo w jaki niby sposób mamy ci pomóc ?

UGBPHQ1B.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...