Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HEIMERDONGER VU!

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu, chciałem napisać temat ale ktoś był szybszy :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A wygląd skilli też zostanie zmieniony? Bo obecne są strasznie w niskiej jakości.

Co Ty gadasz ;d?

Skille fajnie wyglądają. Przeciez niedawno je zmieniali .

Mam nadzieje , że szybciej zajmą się reworkami takich postaci jak Sion, KogMaw czy np Veigar.

Opublikowano

WOOW, chyba go kupie dla wyglądu xD

A tak serio to jest o wiele lepszy, ten na serwerze live nie ma na głowie włosów, tylko jakąś kulę.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nawet fajnie, postaci nie lubie, niezmiernie wkur. :) Jestem ciekaw co to za program...

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Całkiem fajny, ale teraz to włosy a nie mózg :D Wie ktoś może co to za program, jak tworzyli nowego Heimerdingera? Przydałby mi się do pracy. Grafika Komputerowa :D

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Nowy haimer jest supcio ,) tylko czemuś będzie służyć ta zmiana. Zauważcie że ma w głowie jakieś ramie. Zbliża się event pustki i vk. Będzie ciekawie ,)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...