Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob team x1000

xArenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo!

Z takimi idiotami jak dzis to nie gralem . Moj team ostro wygrywal i jak niszczylem nexusa oni wzieli surrender ja oczywiscie kliknolem nie ale reszta teamu na tak bo sie dogadali ze bd trollowac. przegralem przez tych debili byli oni polakami wszyscy caly team. zreportowalem ich i chce wiedziec czy dostana kare

Opublikowano

Bana za to nie dostaną.Nie pamiętam od kiedy lecą bany za chciany/niechciany surrender ;-) Tak czy inaczej...reszta teamu też zaakceptowała.

Opublikowano

Trudno, ja kiedyś przegrałem przez znajomych na 3v3... Niszczyliśmy Nexusa i nagle jeden ze znajomych wpadł na genialny pomysł "Hehe, dawajcie troll surrender, dwie osoby kilkną na tak a jedna na nie" i nagle wszyscy kliknęli na tak i przegraliśmy przez co spadliśmy na Bronze II.

Inaczej mówiąc pomyśl czym dla Ciebie będzie ta przegrana za tydzień czy rok...

Opublikowano

heh. pamiętam jak zaczynałem grać w lola, miałem z 16lv... pamiętam to jak dziś :) był ostatni teamfight wygraliśmy szybko ruszyliśmy na nexusa drużyna przeciwna pisała już "gg wp" bijemy nexusa a ja dałem surrender dla jaj... myslałem,że dadzą all NIE a tutaj 5x Zielone.. jpd : D

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Trudno, ja kiedyś przegrałem przez znajomych na 3v3... Niszczyliśmy Nexusa i nagle jeden ze znajomych wpadł na genialny pomysł "Hehe, dawajcie troll surrender, dwie osoby kilkną na tak a jedna na nie" i nagle wszyscy kliknęli na tak i przegraliśmy przez co spadliśmy na Bronze II.

Inaczej mówiąc pomyśl czym dla Ciebie będzie ta przegrana za tydzień czy rok...

Na 3vs3 musi być 3 na tak kłamco :*

Opublikowano

My gralismy kiedys ranked 3vs3, bijemy nexus i tak wpadlismy na swietny pomysl: DAWAJ SURRENDER, DAWAJ DAWAJ. ( 3x zielone ) HAHAHAHAHAAHHAHA. Omg, noobs xD

Pomysl co bedzie znaczyc ta gra za tydzien/miesiac/rok. Pewnie to byl Normal...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Przypuszczam że to był premade.

Bana nie będzie, niczego im nie udowodnisz - pogódź się z tym, że takich idiotów będziesz spotykać często.

W każdym razie jak na troll wyszło epicko :D

challenger.png

Opublikowano

Nie wiem, jak było z Tobą, ale z kumplami, gdy ktoś płacze/flejmi i jesteśmy czterej premade lubimy tak "karać" nubka:) Jeśli nie zasłużyłeś sobie na to, to miałeś pecha;d

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

jeśli to był normal to nie wiem w czym problem, sam kiedyś tak się bawiłem ze znajomymi i jak enemy nexus miał 100hp to przegraliśmy przez surrender xD. liczy się zabawa, a nie sądze, żeby to był ranked ^^

Opublikowano

Wygrywająca drużyna myśli że jest "Pr0" kiedy da surra pod koniec...

PRO TIP: Nawet jeżeli surrender będzie 4/1 5/0 a wy wtedy zniszczycie im nexusa , ekran wróci na was nexus i będzie "Porażka (czyt. zjebałeś)"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...