Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Najlepsi z najlepszych, łaczmy się w ELITE! - Metin2

MrMicardAlien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich bardzo serdecznie! :)

Wpadłem na pomysł, z którym chciałbym się z wami podzielić i jednocześnie zaprosić do wspólnej gry na wybranym przez was serwerze, poprzez głosowanie.  Myślę, że pomysł jest dobry. Plan wygląda tak, że zbieramy się w grupę, wybieramy serwer jak już wcześniej wspomniałem i rozpoczynamy na nim grę. Nie będzie to taka zwykła gildia, w jakich dotychczas byliście... To będzie gildia, która pogromi serwer, zasieję rozmach... Komunikacja? Oczywiście tradycyjny Team-Speak 3. Wyobraźcie sobię z 30typa stojących w M1 z jednej gildii, ubrani elegancko, wysoki lvl... A teraz wyobraźcie sobie co inni na serwerze pomyślą: "Mają rozmach skur*****" :D Jeśli byłoby nas wiela to też handel byłby przyjemniejszy. Szybka wymiana. Wydaję mi się, że fajnie grać taką większą grupą, wszystko zaplanować przed startem, zgrać się?
ZALETY:

-Komunikacja
-Handel
-Przyjemność
-Stuprocentowo lepsza rozrywka

-Penera ;)

WADY:

BRAK!!!!
Jeśli są chętni to zapraszam na stronę:

Fejsbóg: Ciach
Na stronę wszystkiego się dowiecie oraz będziecie na bierząco.

Opublikowano

Widać jesteś nowy w tym metinach. Każdy kto grał na privach w 2010/2012 mógł coś takiego "przeżyć" sam grałem przez 3 lata z tą samą ponad 25 osobą ekipą. Jak wiele innych ekip które były znane na privach. Niestety metin już dawno umarł kolego.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Widać jesteś nowy w tym metinach. Każdy kto grał na privach w 2010/2012 mógł coś takiego "przeżyć" sam grałem przez 3 lata z tą samą ponad 25 osobą ekipą. Jak wiele innych ekip które były znane na privach. Niestety metin już dawno umarł kolego.

O nie, nie. :) Gram w metina już ładnych parę lat, jak był tylko Monastyr, Feniks i Obsydian (oczywiście z przerwami) w cale jeszcze nie jest tak źle z Metinem - dużo ludzi nadal gra. Może znajdą się jednak jacyś chętni na to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...