Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille Na Modzie Kamera.

Rostal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na csyt2 na początku grałem na modzie kamera i władowałem 17 pkt umiejętności w silne ciało (mam bodego) Teraz gram na chińskim kliencie i tam silnego ciała nie ma i chciałbym cofnąć pkt z silnego, ale nie wiem jak to zrobić. Pomoże ktoś??

Opublikowano

Nic nie zrobisz:

SkillHack, można go wyłaczyć w pliku mod_config.cfg. Używasz na własną odpowiedzialność, punty nie zostana zwrócone jedynie po resecie statusu.

Opublikowano

W ktoryms sklepie powinien byc zwoj z takim mieczykiem jak sie nie myle po polsku zwoj przywrócenia umiejętnosci tyle ze nie odejmuje jednego punktu tylko zeruje wszystkie punkty ktore miales w danym skillu jesli miales 17 wyzeruje je do zera. plusem tego jest to ze po wyzerowaniu danego skilla skill ten zawsze wejdzie na 17 :)

Opublikowano

W ktoryms sklepie powinien byc zwoj z takim mieczykiem jak sie nie myle po polsku zwoj przywrócenia umiejętnosci tyle ze nie odejmuje jednego punktu tylko zeruje wszystkie punkty ktore miales w danym skillu jesli miales 17 wyzeruje je do zera. plusem tego jest to ze po wyzerowaniu danego skilla skill ten zawsze wejdzie na 17 :)

@UP

Zwoj powrotu statusu jak sie nie myle wyzerowuje wszystkie punkty ktore masz wladowane w pz obrone pm i atak.

@EDIT

Sorki za to ze nie zrobilem edita ale zjechala myszka i nacisnelem odpowiedz ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...