Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem ravia.eu

ZmixOowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem dotyczący servera ravia.eu. Mianowicie kiedy wchodzę na stronę wyświetla mi się taki komunikat:

"The requested URL /cookies.html?backurl=http://ravia.eu/?ckattempt=3 was not found on this server. That’s all we know."

A kiedy odpalam grę nie chce się ona patchować. 

Proszę o pomoc. 

2313729862.png
Opublikowano

Witam, mam problem dotyczący servera ravia.eu. Mianowicie kiedy wchodzę na stronę wyświetla mi się taki komunikat:

"The requested URL /cookies.html?backurl=http://ravia.eu/?ckattempt=3 was not found on this server. That’s all we know."

A kiedy odpalam grę nie chce się ona patchować. 

Proszę o pomoc. 

Co do tej strony to spróbuj wejść w ustawienia przeglądarki i wyczyścić pliki cookie/rejestr.

A jeśli chodzi o patcher to uruchom jako administrator.

Sprawdź czy wszystko dobrze z twoim połączeniem internetowym.

Opublikowano

Wyczyściłem rejestr, usunąłem cookies i nic. a jeżeli chodzi o ten patcher to nie chodzi o to, że się nie włącza, ale nie patchuje. pokazuje się coś takiego: b4xi.jpg

Jakby mój komputer w ogóle nie miał dostępu do serwera ;q. 

2313729862.png
Opublikowano

Wyczyściłem rejestr, usunąłem cookies i nic. a jeżeli chodzi o ten patcher to nie chodzi o to, że się nie włącza, ale nie patchuje. pokazuje się coś takiego: b4xi.jpg

Jakby mój komputer w ogóle nie miał dostępu do serwera ;q. 

Spróbuj wyłączyć zaporę i antywirusa(lub dodać do wyjątków)

Może coś blokuje połączenia.

Sprawdź jeszcze to uruchomienie jako administrator.

Opublikowano

Wyłączyłem antywirusa, wyczyściłem rejestr i odpalanie jako administrator nic nie dało ciągle jest ten sam problem, zmieniłem też przeglądarkę, ale to też efektów nie dało. 

Spróbowałem wejść przez TORa (inne IP) i strona odpaliła się normalnie, więc nie mam pojęcia co tu jest grane. 

2313729862.png
Opublikowano

Wyłączyłem antywirusa, wyczyściłem rejestr i odpalanie jako administrator nic nie dało ciągle jest ten sam problem, zmieniłem też przeglądarkę, ale to też efektów nie dało. 

Spróbowałem wejść przez TORa (inne IP) i strona odpaliła się normalnie, więc nie mam pojęcia co tu jest grane. 

A inne strony działają normalnie?

Zadzwoń do dostawcy internetu, może są jakieś problemy, zapytaj ich o to.

Opublikowano

@UP

Nie pomagaj jak nie umiesz :)

@TOP

Jest problem ze stronką ravii , jak nie działa to pobierasz hospota zmienia Ci ip i odrazu strona działa :[

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Sie zmienia , ale mozna wejsc na strone ravi zrobic co potrzeba i znow zmienic lulz

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...