Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] Losowanie jeweli bez animacji losowania (EP3)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[EP3] Losowanie jeweli bez animacji losowania

1) Pobieramy Cheat Engine (ja używam wersjii 6.3)

http://www.cheatengine.org/downloads.php

2) Otwieramy grę przez multiklienta

3) Otwieramy naszego Cheat Engine i klikamy na maleńki komputerek na lewym górnym rogu: 

04219-ba5fcf34-71b4-41d0-8b08-1d54704a22

I wybieramy nksp.exe: 

04219-f006a2f7-1d0e-441a-92aa-88a3ff3f62

4) Po prawej stronie zaznaczamy "Enable Speedhack" i wpisujemy wartość od 30-1000 (można więcej, zależy to chyba od Waszego kompa czy Was wywali czy nie) i klikamy Apply. 

04219-af1cff68-3675-464b-a190-7365d09e69

Jeżeli jesteśmy bardzo leniwi to polecam pobrać jakiegoś klikera. ^^ 

Opublikowano

Agnieszka hacker, nauczyła się od nas używać Cheat Engine i teraz szpanuje. ;_;

@Przydatny poradnik, ładnie napisany, dobry dla niewtajemniczonych. 

Opublikowano

Agnieszka hacker, nauczyła się od nas używać Cheat Engine i teraz szpanuje. ;_;

@Przydatny poradnik, ładnie napisany, dobry dla niewtajemniczonych. 

Szczególnie od Ciebie. xD'

Mamo Ty hackujesz? :O Nie poznaję Cię :c

Trzeba będzie to wypróbować :P

To nie są hacki, to jest tylko ułatwienie zarobków na niektórych serwerach np. LCGN02 ^^

---

Ja sobie ustawiam 2500 w speedzie i leci ładniej niż na 1000, ale nie wiem czy każdemu pociągnie taka liczba. W sumie ja mam kompa do kitu więc podejrzewam że u większości będzie to działało. :) 

Opublikowano

Mamo Ty hackujesz? :O Nie poznaję Cię :c

Trzeba będzie to wypróbować :P

To, że Aga na hackach ciśnie to było jeszcze do przewidzenia. xD Ale Ty, Doma? xD Koniec świata! :D

@ Jak dokładnie to działa? 

Opublikowano

To, że Aga na hackach ciśnie to było jeszcze do przewidzenia. xD Ale Ty, Doma? xD Koniec świata! :D

Dominika ma to we krwi po mnie. :3

@ Z tego co mi wiadomo Cheat Engine po prostu przyśpiesza proces, ale może głupoty opowiadam. : o

Opublikowano

Szczególnie od Ciebie. xD'

To nie są hacki, to jest tylko ułatwienie zarobków na niektórych serwerach np. LCGN02 ^^

---

Ja sobie ustawiam 2500 w speedzie i leci ładniej niż na 1000, ale nie wiem czy każdemu pociągnie taka liczba. W sumie ja mam kompa do kitu więc podejrzewam że u większości będzie to działało. :)

To u mnie powinno pociągnąć więcej, bo kompa mam z tamtego roku, świeżuśki :D

Wiem, że to jest szok, ja i hacki? Ale jak Mama napisała, to nie hack, to ułatwienie gry :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ale wydaje mi się, że większego znaczenia nie ma na ile ustawicie tego speeda. Sprawdzałam z 500, 1000, 2000 i 2500 i mniej więcej z taką samą szybkością się otwierało, po prostu kliker mi nie nadążał chyba. : ) A mam takiego co klika 1/1000 sekundy

Opublikowano

Hmmm z tego co mi wiadomo nie ma chyba różnicy już od 1000 i w górę . C-e przyśpiesza proces gry u nas w oknie ale jak jesteśmy na pvp i mamy c-e włączony i ustawione na 100+ to jak dajemy skila jednego to druga osoba widzi go normalnie jeśli przytrzymamy przycisk to ten kto otrzymuje obrażenia nawet jak ma 200k+ hp będzie widoczny u niego tylko jeden skill ale o góry w prawym rogu gdzie pokazują się skile zobaczy jak np. dedline szelmy pokazał się np. 10x :) Połączenie c-e i bot od lino daje ogromne możliwości na pvp :D

• 3 tygodnie później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Last Chaos] Losowanie jeweli bez animacji losowania (EP3)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...