Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Nasze serwery są polepszane pod silnymi EFEKTAMI  które administracja przyjmuje z własnych sił" - po jakiemu to jest? Bo nie rozumiem. xD Co z poprzednim serwerem? Póki co nie doczekałem się mojej aktualizacji xP

bipsMal.png

Opublikowano

"Nasze serwery są polepszane pod silnymi EFEKTAMI  które administracja przyjmuje z własnych sił" - po jakiemu to jest? Bo nie rozumiem. xD Co z poprzednim serwerem? Póki co nie doczekałem się mojej aktualizacji xP

Tamtym serwerem sie zajmuje inna osoba ;p (Sprzedalem server) Bo nie moglem wyrobić! :D Za duzo tych srv :D

Opublikowano

Nie, nadal nic z tego, pisze mi "Logowanie..." I nic się nie dzieje :/ A na zwykłym ip (mc.czarno.pl:25565) wyskakuje mi "java.net.ConnectException: Connection refused: no further information:" Szkoda, chciałem sobie pograć :c

Opublikowano

Czy mi się wydaję czy na tych zdjęciach jest blow? :D Po za tym patrząc na zdjęcia można stwierdzić że są ludzie z premkami czyli bardizej ogarnięte a że to serwer survival & Gildie to pewnie jakieś koxy :D

Opublikowano

Czy mi się wydaję czy na tych zdjęciach jest blow? :D Po za tym patrząc na zdjęcia można stwierdzić że są ludzie z premkami czyli bardizej ogarnięte a że to serwer survival & Gildie to pewnie jakieś koxy :D

Widac ze niektore osoby maja skradzione skiny (Ale YT'ezy tez graja) Tak po znajomosci :D

Opublikowano

W ip chyba brakuje po : portu o ile sie nie myle :D

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Na serwer doszły 3 autorskie pluginy w tym 1 na minigame!

1.MiniGame - Znajdz Blok

2.Wybuchowy luk - Luk szczelajacy TNT

3.Creeper - Tworzenie creeperow z welny i TNT (Tak jak sie robi balwana)

MiniGame zobaczycie na srv!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...