Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/Technik lub Szukam Teamu na nowy projekt!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Przejdźmy do rzeczy. Mianiowicie zostanę GM/Technikiem na prywatnym serwerze metin2 dedyk bądź hamachi (jeżeli ten ma się później rozrosnąć).

[Zostanę] GM/Technik

Doświadczenie:

1x Współadministrator dedykowanych serwerów metin2  (pół roku temu).

1x Technik na dedykowanym serwerze (ponad rok temu).

Kilka razy współpracowałem a bardziej pomagałem przy projektach serwerów hamachi.

Sporo wtedy się nauczyłem, umiem dużo podstawowych rzeczy,

Umiem robić strony internetowe ale w html i to bardzo podstawowe, Umiem robić też aplikacje więc myślę, że porafiłbym zrobić autopatchera bądź okno startowe gry. Jak już wcześniej wspomniałem mam trochę doświadczenia i nie sposób tego wszystkiego tu opisać, To są rzcezy takie jak np. wgrywanie i edytowanie questów, ustawianie npc, nowe shopy, dodawanie nowych itemków.

Sprawdzam się bardzo dobrze w roli Event GM bądz zwykłego GM. Lubię pomagać graczom i się na tym znam. Jeżeli coś zaczynam robić to się temu poświęcam. Jestem również kulturalnym człowiekiem. Ortografię mam nawet na wysokim poziomie.

Moją zaletą jest uczciwość, dyspozycyjność, kultura, cierpliwość, dążę do celów.

Jeżeli ktoś chciałby podjąć ze mną współprace to zapraszam na PW tutaj na forum, w odpowiedzi oraz na GG kontakt poniżej.

LUB:

[szukam]Całego zespołu do stworzenia serwera metin2!

Poszukiwane osoby oraz ich rola:

Technik - sprawy związane z ogólnymi pracami owocującymi porządnym serwerem. Między innymi wgrywanie zabezpieczeń, nowych rzeczy, usuwanie bugów.

Clientmaster - sprawy związane z całym kilentem tzn. edycja klienta, wgrywanie nowych rzeczy do niego oraz wszystko inne zwiazane z tą funkcją.

Grafik - tworzenie grafik na serwer oraz strone jak i do prezentacji.

Od siebie oferuję:

Pełnienie funkcji: Technik, webmastering, quest editor. Ogólnie mówiąc zająbym się stroną internetową tzn. zamieszczanie nowch postów, lekkie edycje w kodzie oraz moderowaniem forum. Jako technik wgrywałbym nowe rzeczy itp. na miarę moich możliwości i umiejętności oraz jako quest editor jak sama nazwa tej funkcji mówi zajmowałbym się edytowanie questów.

Jeżeli byłabyś/byłbyś zainteresowany zaraszam do napisania wiadomości tutaj na forum oraz do kontkatu poprzez GG.

KONTAKT:

GG: 50046098

PW: Alad

Pozdrawiam i zachęcam do współpracy :)

Opublikowano

XeriasMT2 - stary serwer upadł, z własnej woli odszedłem z teamu bo admin był nastawiony pod zarobek i nawet nie chciał mnie słuchac jak bugi mówiłem byśmy ponaprawiali i dopiero potem serwer wypuścili.

Mjollnir.eu - serwer stał dosyć długo, przetrwał sporo ataków ddos co zawdzięczam adminowi. Byłem tam GM i pomagałem graczom oraz organizowałem eventy. Serwer od chyba miesiąca offline z powodu braku ilości graczy. Serwer poprostu nie wytrzymałby bez graczy. Kwestia promocji.

P.S. Nie mam nic autorskiego.

Opublikowano

To zrób i pokaż przykładową rzecz w kliencie, na serwerze (np ciekawy quest) i jakiś logotyp. Oczywiście nie dawaj tu questa, tylko wstaw ss z gry.

Pozdrawiam

Niestety teraz questa nie mam moliwości zrobienia oraz pokazania ponieważ nie mam postawionego serwera ani nic związane z metin2 na komputerze.

ładnie opisane, zdecydowany chłopak, polecam :)

Dziękuję :)

Opublikowano

Zachęcam chętne osoby do współpracy!

W team znajduję się:

1. Technik/ GM

2. Quester

POTRZEBNI NA TĘ CHWILĘ SĄ JESZCZE:

1x Technik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...