Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja droga do Brązu V.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka ciota. Na boty pójdź. Jak będę Ciebie widział to od razu wychodzę z gry, a jak będę zmuszony grać to Report x 9. Kolejna ciota, która psuje grę innym.

Opublikowano

A ja będę tu często wpadał. Trzeba pokazać ludziom że to jest tylko gra. Pozdro

Nom, to tylko gra, problem w tym, że na jeden meczyk tracisz ~ 30 minut, dodatkowo później żeby być w tym samym miejscu musisz stracić dodatkowe ~ 30 minut przez co tracisz ~ 1h i jesteś w tym samym miejscu, idioci jebani.

Opublikowano

Nom, to tylko gra, problem w tym, że na jeden meczyk tracisz ~ 30 minut, dodatkowo później żeby być w tym samym miejscu musisz stracić dodatkowe ~ 30 minut przez co tracisz ~ 1h i jesteś w tym samym miejscu, idioci jebani.

A ktoś zmusza Cie do grania? Nie sądzę. Robisz to dla przyjemności, osobiście Pan MalaPoziomka raczej do teamu mi się nie trafi bo jestem kilka dywizji wyżej ale to jest tylko gra!!! Nie raz miałem trolli mniejszych lub większych i tragedii  nie było gdy przegrałem. 

Opublikowano

Dziś pewien polski zawodnik powiedział że życzy mi śmierci pod kołami samochodu, naprawdę powinien skierować się na wizytę do psychiatry jeżeli gra wywołuje u niego takie napady nienawiści. :)

Nidzgor_eune_134_1_nozg.png

Opublikowano

Przepiękne statystyki, oby tak dalej, mam nadzieję że po wbiciu 30lvl'u pogramy razem na rankedach i wspólnie uda nam się osiągnąć te upragnione staty 0/100 + oczywiście awans do kręgu pretendenta.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Zgiń póki żyjesz ;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;

Po co grasz w te grę? Żeby zepsuć innym dzień bo oni kurwa się starają, mają nadzieje zagrać normalną grę,

bo oni nie mają życia poza tą grą i chcą popełnić samobójstwo gdy widzą takiego trolla? Jara Cie to.

a tak serio to.

Dobre plejsy robisz, ale trochę mniej dedów wbijaj bo lekko feedujesz.

Opublikowano

gratuluje braku mózgu i poczucia humoru tym, którzy go hejtują, zapewne sami siedzicie w okolicach silvera II xD, ta gra zjadła was, mnie to śmieszy i mam nadzieje że się spotakmy w tym samym teamie!

userbarwb.png

Opublikowano

WOW ! Stary po statystykach widać, że robisz ładne "plejsy!" Jak wbije 30 lvl to wiem do kogo się zgłosić aby mnie boostował.

Powodzenia w przyszłych grach i oby znów nie trafiali Ci się tacy gracze jak tamta leona. 1/12/9 serio? Nwm jak można wgl zrobić takie staty...

skcg.png

by kml14

Opublikowano

E tam pierdolicie ze załosne, chłop sie dobrze bawi to najwazniejsze.

PS: 0/100/0, da rade?

Opublikowano

Leć leć do tego BRONZE V ja na moim smurfie chciałem spaść do V ale nie dałem rady nie wiem jak można tak spaść bo ja nie mam takiego talentu polecam AP VAYNE 

Jak będziesz grał to na początku w lobby weź smite i jak junglej sobie zesmajtuje to mu zrób steal na start np blue 

1393532913-U1060386.png

Opublikowano

Taa, a później wyzywać ludzi, którzy się denerwują na League of Legends.... Dziwne żeby się nie denerwować przy takich idiotach ;/

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Nie wiedziałem, że wyjście poza 50 jest możliwe  :mellow:  W takim razie powodzenia, bo na pewno się nie spotkamy  8S 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...