Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl [Dedyk] [Medium]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli serwer wystartuje z duza iloscia garczy , bez bogow i innych problemiow to bedzie to jak narazie jeden z lepszych serwerow hard/medium tego roku ; ]

Co do bugów, próbujemy wszystkie wyeliminować, siedzimy godzinami na serwerze i latamy jak głupi po mapach, zabijamy wszystko, klikamy na każdego mpc, sprzedajemy, wyrzucamy itp szukając czy coś nie wywala channelu bądź gorszej rzeczy.

Opublikowano

Jezeli serwer wystartuje z duza iloscia garczy , bez bogow i innych problemiow to bedzie to jak narazie jeden z lepszych serwerow hard/medium tego roku ; ]

O czym Ty mówisz?

Jest koniec lutego...

Może na rynku pojawić się coś lepszego.

CZEKAM NA START! ;D

2662114216934981012447.png

Opublikowano

a beta jest dla graczy? czy nie bo nie widze linków

A dla kogo ma być beta jak nie dla graczy?

Wszystko będzie udostępnione jutro.

ja czuję że łatwo bd do 30 i tak ma być ;) ulepszaczy nie trzeba ..????

Trzeba.

O czym Ty mówisz?

Jest koniec lutego...

Może na rynku pojawić się coś lepszego.

CZEKAM NA START! ;D

Nie to że jesteśmy zbyt pewni siebie lecz nie wydaje nam się że coś lepszego powstanie bo każdy się bazuje na zasadzie:

Muszę być lepszy od tego serwera aby zabrać im graczy.

Naszym zdaniem jest to bezsensowna teoria gdyż niczemu to nie prowadzi, jeżeli zrobisz kopię danego serwera i dodasz coś od siebie to graczy  nie będzie więcej lecz mniej czemu? Odpowiedź jest bardzo prosta oryginalny serwer wprowadził tyle ile uważał za stosowne a Ty kopiując serwer dodajesz więcej i więcej i graczom się to nie podoba, bo gdy by się im to podobało to by pisali do administracji oryginalnego serwera aby to wprowadzili. Powtórzę się kopiując serwer nie osiągniesz więcej graczy lecz mniej.

My nie bazowaliśmy się na żadnym serwerze, robiliśmy serwer oldshool bez zbędnych dodatków, max 99 itp itd :)

Opublikowano

Witamy Sensuala. Kolejny serwer? 

Chyba kasa się skończyła po Algorii :C

To że iż mam avatara który był używany tak że przez owego użytkownika (Sensuala) nie świadczy o tym że nic jestem.

Gdyż jest to nie prawda, po Twoich postach w innych tematach widać że Twoja inteligencja sięga 0.

Opublikowano

To że iż mam avatara który był używany tak że przez owego użytkownika (Sensuala) nie świadczy o tym że nic jestem.

Gdyż jest to nie prawda, po Twoich postach w innych tematach widać że Twoja inteligencja sięga 0.

nie 0 bo -0 i co? 

Opublikowano

Ulepszacze jak na PL?

Co z magicznym metalem?

Jest możliwość zmiany klasy na 30+?

Jakie są szanse na ulepszenia?

Jest wbudowany BS?

Roski na magie? Trochę szkoda :/

Edit:

Zagram, ale dopiero po becie.

Opublikowano

Sensual? xD xD

Kto Ci takich bajek naopowiadal :D

Oplacalo się będzie wbić 99 czy zostać na 90-95?

Polecam dobić ten 99 gdyż są misje na

- 95

- 99

A tak że nowe eq pod pvp od

- 90

Do

- 99

Ulepszacze jak na PL?

Co z magicznym metalem?

Jest możliwość zmiany klasy na 30+?

Jakie są szanse na ulepszenia?

Jest wbudowany BS?

1. Tak, lekko edytowane na epicki

2. Beran-Setaou, możliwość wytworzenia, Item-Shop

3. Klasę można zmienić do 60 poziomu

4. Podobne do Metin2

5. Nie ma

Opublikowano

e : 000000000000000000000000000

proszę o usuniecie posta.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

nie polecam

Jak go ładnie poproście to da wam navi i może coś dorzuci od serca.

Hmm, pierwszy raz widzę Twój nick na oczy, mogę się założyć że rozmawialiśmy bo nie rozmawiam z osobami z zewnątrz nie ufnymi.

Jeżeli chcesz pochejtować proszę bardzo tylko minus jest taki że nie masz powodu, ani razu nie rozmawialiśmy jak pisałem nie znasz mnie to jakim prawem mnie oceniasz.

Nikt nie otrzyma nic z navi, jedynie ja mam dostęp do plików, navi, komend /i itp.

Opublikowano

Hmm, pierwszy raz widzę Twój nick na oczy, mogę się założyć że rozmawialiśmy bo nie rozmawiam z osobami z zewnątrz nie ufnymi.

Jeżeli chcesz pochejtować proszę bardzo tylko minus jest taki że nie masz powodu, ani razu nie rozmawialiśmy jak pisałem nie znasz mnie to jakim prawem mnie oceniasz.

Nikt nie otrzyma nic z navi, jedynie ja mam dostęp do plików, navi, komend /i itp.

Na razie polecam , bo mają ładny kolor kafelek w kuchni.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Drodzy gracze, obrazki do prezentacji wygasły gdyż forum zostało wyłączone.
Jutro forum odzyska swoją sprawność między 11 a 13 rano co za tym idzie obrazki zaczną działać.
Do tej pory proszę o zamknięcie tematu aby uniktnąć spamu.
Powiadomię jutro Moderatora aby otworzył temat jak wszystko wróci do normy.
Pozdrawiamy Administracja Ethandia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...