Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] AlioS2 - System Osiągnięć,Wskaźnik w PvP,Informacja o znajomym,Data startu ?

AlioS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze nic nie mam do Shaggiego ,a do bandy hejterów chłopak chce się pochwalić co dokonał może to nie zaduży wyczyn ale zawsze ktoś od czegoś zaczyna skad wie czy za 2 lata nie będzie jednym z lepszych na mpc?

Opublikowano

Szczerze nic nie mam do Shaggiego ,a do bandy hejterów chłopak chce się pochwalić co dokonał może to nie zaduży wyczyn ale zawsze ktoś od czegoś zaczyna skad wie czy za 2 lata nie będzie jednym z lepszych na mpc?

Dziękuję,że mnie poparłeś :)

Nie zmienia nic faktu,że jestem najmłodszym technikiem w kraju...

Wiem,że muszę się wiele nauczyć :)

Nikt się z tym nie urodził.

Opublikowano

Jak chce być lepszy to niech mierzy wyżej niż dodawanie gotowców z mpc.

No wiesz dla nich nawet coś nowego to 'zlepka',bo najlepiej nic nie udostepnic zrobic serwer z tym i wtedy powiedza ci,że z 'epvp',albo 'gowno...za duzo tego nie gram' :)

Ty jesteś debilem czy idiotą ? Przecież wszystko co pokazałeś na tym filmie to RELEASE-Y z 2012/2013 roku który można łatwo znaleźć na epvp lub na mpc.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Jak chce być lepszy, to źle startuje. Komentując komentarz, który nie jest hejtem i wyzywając nic nie osiągnie.

Topic ~ 

Jak chce być lepszy to niech mierzy wyżej niż dodawanie gotowców z mpc.

Ty jesteś debilem czy idiotą ? Przecież wszystko co pokazałeś na tym filmie to RELEASE-Y z 2012/2013 roku który można łatwo znaleźć na epvp lub na mpc.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

haha ty lepiej nie startuj nikt u ciebie nie zagra twoje serwery sa chuj*we zreszta tak samo jak ty ;] Pozdro . SralioS

Szkoda,że 400 online i stoi 2 miechy :)

Opublikowano

Jezu... uczepliscie się go jak rzep psiego ogona. Każdy kiedyś zaczyna, prawda? Co z tego, że bierze z mpc ? Może ni2 umie, lub nie ma pieniędzy by zrobić, lub kupić coś autorskiego... Powodzenia z serwerem.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Jezu... uczepliscie się go jak rzep psiego ogona. Każdy kiedyś zaczyna, prawda? Co z tego, że bierze z mpc ? Może ni2 umie, lub nie ma pieniędzy by zrobić, lub kupić coś autorskiego... Powodzenia z serwerem.

Akurat to kupiłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...