Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wyczymie zaraz

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale smuty pierdolicie  
A co mial zrobić  skoro taki top nefeedowany ? -.- czy tam adc
 robil co   mogl w tf'ach ale i tak bardziej feedniety team robil swoje . 
Wiec nie gadjcie ze  ma 2/6 bo staty  ci nic nie mowią

Xpeke na streamach nie raz mial; 2/8  , 0/12  i co mam powiedziec ze chujowy jest ze nie umie grac?

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Po statach widać, że sam ssiesz, więc się nie dziwię że lose. Pograj z jakimś kumplem duo i będzie Ci owiele łatwiej.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Po 1 - Kontroluj bestie, widzisz, że sojusznicy się flame'ują to klikasz mute

Po 2 - Pilnuj timerów, musisz wiedzieć kiedy respi się twój i enemy blue, red oraz smok i baron. Znaj scieżki junglowania i bądź przygotowany na gank w danej minucie

Po 3 - Nie pchaj linii bez wizji, odsuń się od przeciwnika, ale bądź w zasięgu expa gdy wiesz, że nie możesz zlasthitować

Po 4 - Gdy przeciwnik zaczyna się feedować zatrzymaj jego snowball, a nie flame'isz sojuszników gdy jest już za późno

Po 5 - Wygrywa statystyka, nigdy nie jest tak, że tylko twój team ma afk/unskilled/cokolwiek bo to zdarza się też u przeciwników, siłą rzeczy w końcu się wybijesz, jeśli nie na przestrzeni kilkunastu/kilkudziesięciu gier to kilkuset. Jeśli jednak masz poniżej 50 % win ratio we wszystkich grach to znak, że coś z tobą jest nie tak

Po 6 - Nie graj normali, one uwsteczniają. Tylko rankedy, a jeśli nie masz 30lvl to drafty (często spotkasz tam smurfów)

Opublikowano

Po statach widać, że sam ssiesz, więc się nie dziwię że lose. Pograj z jakimś kumplem duo i będzie Ci owiele łatwiej.

Po statach nic nie widać.

Są ludzie którzy mają 0/8 i potrafią wycarrować i nie żartuję. Każdy mógł mieć takie staty rozgrywając przy tym zupełnie różne gry, killstreak to tylko 3 różne liczby, nigdy nie wierz magii cyfer.

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Typowy polaczek :P Sam *ujowo gra, a wjazd na reszte drużyny. KOCHAM TO ! :D Z drugiej strony jak w przeciwnej jest taki Kha i sobie idzie na bota załapie 2 kile na mida 1kill recal kupuje itemki i wtedy wjeżdża w ciebie na topie jak w masło więc... Też tak czasem mam, ale wiem kiedy jest moja wina a kiedy teamu. Musisz nad tym pomyśleć...

Opublikowano

ja przegrałem 5 w tym 2x rankingowe, jpd. dzisiaj była masakra, jak nie troll to afk... na dzisiaj postanowiłem już nie grać, zrobiłem 3x 5lv ref i jest dobrze.

Nie wiem, ja teraz grałem ( O 20, i o 21) i wygrałem dwie, jeszcze jedna i serie dostanę, ale przed tym... masakra, trolle, feedery, cięzko się wycarrować, ale z B3 trafiłem to S3, czyli może mi się uda :)

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Kurwa normalne i płacz. Graj lepiej wukong ostatnio to nie jest jakiś op pick

Kurwa normalne i płacz. Graj lepiej wukong ostatnio to nie jest jakiś op pick

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Łaaaał... Łaaaaaaaaał... Gadamy tutaj o jego statystykach czy o jego bólu dolnej części ciała przez słabe teamy? Ludzie... Co do tych teamów to zacytuje pewną osobę z rankeda dzięki której wygrałem "Coco czambo i do przodu" najlepiej zrób sobie przerwę po tylu losach, bo niektórzy ludzie tak mają, że jak widzą te Losy czy Feed to odechciewa im się grać przez co możliwe, że przegrywasz.

Opublikowano

Ze swoimi 12 fps robie 15/5 21/7, wiec nie wiem jakim musisz byc zerem, zeby feedowac na normalach

Nie gram jeszcze rankedów, ale spróbuj nie ginąć defując w 2 v 5 i ginac od kha ktory ma full b. w 19 minucie.
Opublikowano

Sam to przeszłem. Ciągle ktoś albo afk lub wychodził z gry. Miałem nawet taką sytuację, że mój team (na szczęście byli wszyscy w grze)Wszyscy poszlina na Topa. Z wrogiej drużyny na midzie była tylko jedna osoba a na Bocie i Topie po 2 ;). I jak tutaj z takimi nobami grać? :) 
Albo chodzą sobie po mapce i nic nie pomagając tylko sobie zwiedzają mapę. Aż musiałem wyjść z gry bo już nie mogłem na to patrzeć i dostałem bana na 7 dni ( już drugiego)
Teraz nauczyłem się, żeby grać do końca i się nie poddawać. To tylko gra. Zrób sobie 2-3 dni przerwy i zobaczysz, że lepiej Ci się będzie grało. ;)

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...