Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wyczymie zaraz

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wytrzymam kurwa... Płakać mi się chcę. 11 gier z rzędu przegranych. Albo afk, albo feed, w ostatniej 3 wyszło i grałem 2 v 5. Nie wyczymie zaraz i wyrzucę komputer przez okno ;'(.

zz9wem.jpg

Jak ja mam wyjść z tego lose streak? Co grę wejdę to przegrywam, i nie jest to moja wina, bo gram zazwyczaj wu w jungli, ale ostatnio mi nafeedowali kha który robił 30/4, i jak tu wygrac z takimi idiotami?...

Opublikowano

Nie tworzyć tematów i zastanowić się nad własnymi błędami co źle zrobiłem

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie istnieje Lose Streak. Ja też tak miałem. Zrób sobie 2-3 dni przerwy od lola potem graj ile wlezie i zobaczysz ze bedziesz wygrywac. Lub graj z kimś.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Nie można się dołować : ) Miałem podobnie (9 z rzędu). Następnego dnia zagrałem Katariną (Moją Ukochaną Postacią <3) I od razu 28/2/11 : ) Czasami ma się złe dni, nawet, jeśli się nie jest złym. Ciebie dobija fakt porażek. Przestań się tym przejmować. Każdy mecz to nowa historia. Przynajmniej jak już wiesz, że mecz przegrany, to się farm (Ja nabijam sobie minionki do statystyk : D), przynajmniej coś rób i nie myśl, że przegraliście.

Opublikowano

jestes hujowy, nie oszukujmy sie

I DO TEGO NORMALE ! BEKA Z CB

co trzeba byc za cebulakiem zeby wyplakiwac sie na forum ze przegral normale

Opublikowano

Pomogła pi przerwa, pól dnia spędzone na darkorbit (wrota i hunt na noobków z EIC). Tak więc polecam krótką przerwę w jakiejś innej grze, aha i byłbym zapomniał - naucz się grać.

Opublikowano

Naucz się nie flame'ować.. to jest pierwsza rzecz. D

Druga to taka, abyś do gry nie podchodził jeżeli jesteś nerwowy/masz zły dzień.

Trzecia to taka, żebyś do gry podchodził z dystansem, a nie jak do pracy... wszystko na luzie :D

Nigdy nie kupiłbym Forda !
Bo jak masz Forda, to nie jesteś dobra morda !

https://www.youtube.com/watch?v=MZjoSEgtuV0&hd=1

Moderator  <3 oraz Opiekun Serwera DR biggrin.png

Opublikowano

Ja wierze w lose streak ;p Co jakis czas tak mam, ze kazda gra to lose. Wtedy ide na normale i czekam az wygram 3 z rzedu. Samo sie unormuje. Teraz znowu tak mam, gold II 90P>gold III 40P i przeszedlem na normale, 1 win na 10 gier. Widze ze jest cos takiego, bo teraz prawie kazda gra to: bot feeduje, adc robi 0/3 pisze gg i afk. Nic z tym nie zrobisz.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

zz9wem.jpg

2/6, 2/11, 2/8, 2/6 to wina teamu? Zacznij od szukania błędów u siebie, a nie w drużynie.

Opublikowano

Nie wytrzymam kurwa... Płakać mi się chcę. 11 gier z rzędu przegranych. Albo afk, albo feed, w ostatniej 3 wyszło i grałem 2 v 5. Nie wyczymie zaraz i wyrzucę komputer przez okno ;'(.

Powiadasz "feed", a patrząc na Twoje statystyki w tych grach to sam dobrze nie zagrałeś.

Opublikowano

Patrząc na twoje statystyki:

Grasz normale, nie ma powodu do placzu

Nie masz 30 poziomu (to widać)

Zwalasz na team, może sam byś mógł pomagać, co?

TO SĄ NORMALE!

Rozumiem jakbyś grał rankedy, no ok, ale normale?

Prosze cię

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Ty tak kurwisz na drużynę, a sam popełniłeś wiele błędów, przez które przegrałeś. Nie zawalaj winy zawsze na drużynę, bo to nigdy nie pomaga. Naucz się ogarniać linię i champa, a dopiero potem szukaj u innych błędów. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

zz9wem.jpg

Jak ja mam wyjść z tego lose streak? Co grę wejdę to przegrywam, i nie jest to moja wina, bo gram zazwyczaj wu w jungli, ale ostatnio mi nafeedowali kha który robił 30/4, i jak tu wygrac z takimi idiotami?...

Ty tak kurwisz na drużynę, a sam popełniłeś wiele błędów, przez które przegrałeś. Nie zawalaj winy zawsze na drużynę, bo to nigdy nie pomaga. Naucz się ogarniać linię i champa, a dopiero potem szukaj u innych błędów. 

Tak jak Junioorski mówi złe nastawienie nie pozwoli ci wygrać. Zrzucanie wszystkiego na drużyne też.

Graj 4Fun Baw się

Przegrywasz to przegrywasz grasz dalej :)

Nie pozwalaj sobie sie poddawać ^^

14 lat  

Opublikowano

2/6, 2/11, 2/8, 2/6 to wina teamu? Zacznij od szukania błędów u siebie, a nie w drużynie.

Jak podobnoż grał 5v3 to ciężko nie nafeedować grając jakoś normalnie.

Mógł iść w afka i by staty miał lepsze.

Swoją drogą, wszyscy na forum 4v5 wygrywają bo mają "skilla"

Nie da się wygrać 4v5, MUSI BYĆ OGROMNY STĄP. Zaznaczając afka od początku gry jak i od 40 minuty meczu.

Zaraz mi powmawiacie, co trzeba zrobić aby...

A widziałeś jak grał? Ja nigdy nie oceniam nikogo, jak nie widziałem gry.

Dziękuje, oceniać kogoś po statystykach nie widząc meczu...

Powiadasz "feed", a patrząc na Twoje statystyki w tych grach to sam dobrze nie zagrałeś.

Jeśli ktoś hardo nafeeduje kiedy jesteś załóżmy 2/0 na topie, a twoi feedują każdego po 5/0.

To jak nie padać teraz? 

Roam całej nafeedowej drużyny, ogromny dmg, jak?

Opublikowano

ja przegrałem 5 w tym 2x rankingowe, jpd. dzisiaj była masakra, jak nie troll to afk... na dzisiaj postanowiłem już nie grać, zrobiłem 3x 5lv ref i jest dobrze.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Napisałem tylko, że sam zawalił linię, bo mógł wydefować to, harrasować enemy, robić trapy na nich. Mógł na spokojnie wygrać swoją linię, po prostu " just deff and kill. "

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak podobnoż grał 5v3 to ciężko nie nafeedować grając jakoś normalnie.

Mógł iść w afka i by staty miał lepsze.

Swoją drogą, wszyscy na forum 4v5 wygrywają bo mają "skilla"

Nie da się wygrać 4v5, MUSI BYĆ OGROMNY STĄP. Zaznaczając afka od początku gry jak i od 40 minuty meczu.

Zaraz mi powmawiacie, co trzeba zrobić aby...

Jeśli ktoś hardo nafeeduje kiedy jesteś załóżmy 2/0 na topie, a twoi feedują każdego po 5/0.

To jak nie padać teraz? 

Roam całej nafeedowej drużyny, ogromny dmg, jak?

Dokładnie, nie oceniajcie gry po statach ludzie :) Jak w early miałem 2/0 to potem nafeedowany kha robił 30/4, to się nie dziwcie że ginąłem 6 razy w tfach.

Opublikowano

Dokładnie, nie oceniajcie gry po statach ludzie :) Jak w early miałem 2/0 to potem nafeedowany kha robił 30/4, to się nie dziwcie że ginąłem 6 razy w tfach.

Ja nawet go nie oceniłem po tych statystykach, tylko napisałem, żeby sam ogarnął w dużym stopniu swoje pozycje i eliminował błędy, a potem szukał ich u reszty teamu :)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...