Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CsYt2 [Dedyk] [Medium]

dvvp.hd™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klasy wyrównane, 6i7 wszystkie tak jak na csyt2 ludzi średnio około 50 osób ale corazto przybywa, za to bardzo miła atmosfera i zainteresowanie administracji

zhda.png

Opublikowano

Ja osobiście zagram jutro bo zaraz trzeba lecieć spać. Do piszących "wbije jak będzie więcej luda" to niech pomyślą logicznie i jak sami wbiją to przyczynią się do tego że na serwerze więcej zagra osób -.- .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

W sumie to racja narazie gra sie przyjemnie i mozna nawet zauwazyc ze powoli liczba graczy rosnie, zrobcie 6/7 bon tylko do expa :>

Opublikowano

W sumie to racja narazie gra sie przyjemnie i mozna nawet zauwazyc ze powoli liczba graczy rosnie, zrobcie 6/7 bon tylko do expa :>

6/7 bon tylko do expa !? nie ogarniasz ze to ma byc tak jak na csyt2 chińskim.....

sygn2.jpg

Opublikowano

Dojebali z tym serwerem i to na ostro, 50% ludzi stracilo postacie a oni mowia ze oddadza nam część eq i 100% expa i mamy sobie radzic od nowa hahaha szkoda czasu na takie pierdoly, radzę wybrac inny serwer bo na tym daleko nie zajdziecie, chyba ze smigacie na wh non stop (bana i tak nie dostaniecie bo nie ma kto banowac) tyle ode mnie strzala

Opublikowano
scan

dla leniwych

a z mojej strony niepolecam serwa gdyz administracja to totalne dno nieodpowiadaja na problemy graczy dzisiejszy ranny blad tlumacza atakami,ddos

pisza ze eq lvl zwracaja a nic takiego niema miejsca

Opublikowano

Totalny złom nie serwer do kosza!

Wprowadzali 3 reke i wszystkim konta pousuwało następnie oddawali eq....... Nie ważne czy miałeś trute czy stal oni i tak ci to dali bo sa cymbałami dzieci 15lat...

Kradną kase z isa a SM nie przydzielają nie polecam

cooltext1_ehqppsh.png

Opublikowano

Serwer syf ;)

Eq za darmo rozdawali, eventy były które rozwaliły gospodarkę. Administracja nie ma pojęcia o grze a główny administrator wyszedł do sklepu i nie ma go 3 dzień

Opublikowano

Jak za starych dobrych czasów... oczywiście że polecam

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...