Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto

k4sevah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest szansa na to że odzyskam skradzione konto podając supportowi wszystkie stare nicki, hasła, e-maile (z których jestem w stanie napisać im wiadomoście na potwierdzenie) i mając dostęp przez bp ?

Opublikowano

a to jest TWOJE konto czy je kupiłeś ? jeżeli jest twoje to napiszą ci zebyś zgłosił się na policje .

Opublikowano

Czy jest szansa na to że odzyskam skradzione konto podając supportowi wszystkie stare nicki, hasła, e-maile (z których jestem w stanie napisać im wiadomoście na potwierdzenie) i mając dostęp przez bp ?

Musisz im podać stare nicki , zgłosić sprawę na policję wysłać im skan dowodu osobistego i pisma z policji, numer BiG i jakieś dowody płatności (tzn. np kwitek z banku jak kupowałeś urkę)

Opublikowano

Byłem i co z tego skoro mnie tam wyśmiali... I jeszcze jedno nie mam 18 lat więc nie mam dowodu osobistego a premke/urke kupowałem przez psc. Ale posiadam stare hasła i e-maile oraz nicki. Tak konto robiłem/zakładałem ja.

Opublikowano

Byłem i co z tego skoro mnie tam wyśmiali... I jeszcze jedno nie mam 18 lat więc nie mam dowodu osobistego a premke/urke kupowałem przez psc. Ale posiadam stare hasła i e-maile oraz nicki. Tak konto robiłem/zakładałem ja.

Nie wyśmieją Cię idziesz do specjalnego działu i zgłaszasz sprawę , jeśli nie masz 18 lat to idziesz z rodzicami.

Opublikowano

tak z rodzicami który rodzic zainteresuje się kontem w grze mi kiedyś ukradli jedno konto chyba w 2010 lub 2011 coś między tym może mi się uda odzyskać :D ale dopiero w grudniu :/ tak samo z moderatorem do trzeba czekać :D

Rodzice nie są tam po to żeby zeznawać tylko jako opiekun prawny.

Opublikowano

Niestety to moje konto pajacu ;/

Ta, "(z których jestem w stanie napisać im wiadomoście na potwierdzenie)"Czyli zwinąłeś sobie konto i ktoś cofnął maila i teraz nie wiesz jak odzyskać ;/ ?

Proponuję zamknąć temat ponieważ jak sam napisał po kłopocie , wyczyścił konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...