Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o hostingu yourserv?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hm 20slot pakiet stone kosztuje 19.8

i dobry ram nawet maja jak na pakiety

stone wystarczy na 20 slot

1.20 i 0.99 za slota cos za malo jak na taki host..

Panel sciagneli podobny z fibera chyba ;d jakos nie przekonuje mnie ten hosting

polecam ci wziac

fiberhost.pl

cubehost.pl

lvlup.pro :)

Opublikowano

te strony są dokładnie pod minecrafta ja polecam na VPS taniej ale więcej roboty jak jesteś nie doświadczony nie polecam

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

yyy, to jest hosting, bo nie wygląda? 

Polecam ci FireHosting.pl 0 lagów, ew. ownserwer, ale jak cenę zobaczysz, to z toalety szybko nie wrócisz.

Opublikowano

polecał bym poszukać tobie jakiegoś nowego kolegę z npc który ci pomoże 

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

Kiedyś mój kolega miał tam serwer i jakichś większych problemów nie miał. Mnie natomiast nie przekonuje ten hosting. Ja na Twoim miejscu kupiłbym gdzieś, gdzie mamy gwarancję dobrej jakości ;)

Opublikowano

Dobra. A co z tymi hostingami? Chodzi mi tu o swobodę Shopku - Czy mogę wypłacać na konto, czy pieniądze zostają i nie moge ich ruszac ( zarabia hosting)?

Konkretniej chodzi tu o :

- Firehosting

- lvlup.pro

I czy znacie jakieś w miare tanie hostingi dedykowanych lub vps? Chodzi mi tu o 4-6 RAM, do 60zł.

Jedyny hosting który umożliwia wypłatę pieniędzy na konto bankowe to fiberhost.pl

Czyli zarabiasz na serwerze i wypłacasz pieniążki bez żadnych problemów. 

Co do VPSów to cena jest znacznie droższa niż serwerów minecraft 4 GB - 69,99 PLN

http://fiberhost.pl/cennik-vps/
Opublikowano

A ja ci polece CubeHost

Jeden z lepszych hostingów jaki widziałem... 
Kupwałem tam dla brata serwer, na prawdę bardzo szybki kontakt z Administracją i panel administratora nawet przyjemny dla oka... 

Lecz ja i tak pozostaje przy swoim i mam VPS'a ;).

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Jedyny hosting który umożliwia wypłatę pieniędzy na konto bankowe to fiberhost.pl

Czyli zarabiasz na serwerze i wypłacasz pieniążki bez żadnych problemów. 

Co do VPSów to cena jest znacznie droższa niż serwerów minecraft 4 GB - 69,99 PLN

http://fiberhost.pl/cennik-vps/

Mi FireHosting wypłaca, ale trzeba się skontaktować. Dali mi nawet serwer www na forum i na sklep: http://polska-craft.com

Dobra. A co z tymi hostingami? Chodzi mi tu o swobodę Shopku - Czy mogę wypłacać na konto, czy pieniądze zostają i nie moge ich ruszac ( zarabia hosting)?

Konkretniej chodzi tu o :

- Firehosting

- lvlup.pro

I czy znacie jakieś w miare tanie hostingi dedykowanych lub vps? Chodzi mi tu o 4-6 RAM, do 60zł.

@up

Opublikowano

na pukawka.pl dasz 17 zł i masz Nielimitowany ram. Ja osobiście mam serwer na 22 sloty i zero lagów nawet przy wybuchu zamku z TNT ! pzdr

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...