Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie będzie combo LeBlanc?

Sztel1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chciałem się spytać jakie combo ma LeBlanc próbowałem wszystkiego ale nie wiem. Chce combo najefektywniejsze i MAX dmg.

Opublikowano

E>W>Q>R(kopia Q) zależy od położenia, czasami nie ma zasięgu na E to wtedy W>Q>R>E... ale zawsze rób tak żeby R używać po Q (żeby ma MAX dmg kopią było Q) kopia W tylko do uciekania.

Źleeeee... Przecież jak użyjesz R (kopii Q) to możesz zdetonować ja proponuję:

E>Q>R(Q)>W

b_560_95_1.png

Opublikowano

Źleeeee... Przecież jak użyjesz R (kopii Q) to możesz zdetonować ja proponuję:

E>Q>R(Q)>W

Ale jak robisz E>W>Q>R to kopia Q [R] zdetonuje Q a kopie Q[R] można zdetonować jak CD W sie odnowi.

ale chuj, ja w życiu grałem LB ze trzy razy i nie na midzie xD To był mój domysł więc spoko :D

Opublikowano

E>W>Q>R(kopia Q) zależy od położenia, czasami nie ma zasięgu na E to wtedy W>Q>R>E... ale zawsze rób tak żeby R używać po Q (żeby ma MAX dmg kopią było Q) kopia W tylko do uciekania.

I powiedz mi dlaczego się wypowiadasz skoro nie masz pojęcia? Najlepsze kombo to E Q R W bo gdy zultujemy po Q zostaje mark z ulta który można zdetonować z W

Opublikowano

Pisałem już ostatnio o LB

NIE ROBI SIĘ COMBO E>W>Q>R bo jest to poważnym błędem ponieważ nie detonujemy bomby zawartej na ostatnim R

JEDYNE POPRAWNE COMBO NA NUKE TO E>Q>R>W

COMBO NA DMG W TEAMFIGHTCIE Q>E>W>R z czego Q i E rzucamy na 1 postać a W I R centralnie w teamfight.

Sry za caps ale aż boli mnie jak ktoś radzi inne combo na mojej main które jest po prostu bezużyteczne lub nie zadaje DMGu który potencjalnie mogłaby zadać -.-.

2815676267.png

Opublikowano

W>E>Q>W/E/Q. Zależy od sytuacji. W momencie dive'u możemy dostać ganka na pysk, to wtedy lepiej użyć x2 W.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...