Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 monitory - pomoc z konfiguracją

Sozter55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam oto taki problem.

Mam monitor Acer AL1912 i telewizor philips jakistam mam podlaczony go pod hdmi w kompie a monitor normalnie wszystko dziala wlaczaja sie obydwa git pozdro 600 ale mam prosbe taka.

Potrzebuje program najlepiej z jakas pomoca jak ustawic.

Polega to na tym ze chcialbym ustawic tak ze na jednym gram powiedzmy sobie na legalu w WoTa i nagle jakims skrotem ktory sobie ustawie chce myszke przelaczyc na 2 monitor abym mogl wejsc np. na neta.

Bawilem sie dzisiaj i w DualMonitorTools-1.9 udalo mi sie ustawic przelączanie myszki z jednego na drugi i blokowanie zeby nie przechodzila ale nie wiem jak ustawic bo jak gram w wota a przeskocze myszka na 2 ekran i nacisne to tam mi minimalizuje.

I chcialbym tak tez zeby na obudwu byly paski zadan bo dotej pory ustawilem tylko na jednym na tym glownym i tam mi sie wszystko odpala a w oknie musze przeciagac na 2 ekran.

Mam Wina 7 x64 jestem kompletnie zielony w tych sprawach wiec jak ktos by byl na tyle zyczliwy i mogl by mi pomoc w miare swoich mozliwosci bede na prawde wdzieczny

Pozdrawiam Sozter55

Opublikowano

W programie display Fusion możesz ustawić pasek zadań na obu monitorach, możesz przypisać by dana aplikacja uruchamiała się na danym monitorze, możesz sobie ustawić różne skróty do przenoszenia okien miedzy monitorami i jeszcze wiele innych funkcji do zarządzania kilkoma monitorami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...