Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg mi polecicie ?

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jaki czołg NISZCZYCIEL polecie . Głównie chodzi mi o taki gdzie będę zadawał dużeee DMG i żeby ten czołg był w miarę wytrzymały

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

E3, E4, JgTiger E-100 Przez ferdka, Ewentualnie brytole.

Tak krótko charakteryzując - E3 dobry pancerz, dobre działko

E4 Gorszy pancerz, wieża, działko jak w e3

Jgtiger E-100 - Bardzo dobry pancerz, wolny, lufa bijąca po tysiąc

Brytole - 5-9t niby dobry pancerz, ale weak spot na weakspocie. do 8t szybkostrzelne lufy. 9t ma dobra lufkę dps po 400, a Xt... 2k na strzał

Najbardziej do Twojego opisu pasuje JgTiger

(dobrej nocy, bo lece)

Opublikowano

Cholera no nie wiem :D który byś wybrał będę chciał lecieć na 2 czołgi niszczyciele jakieś jedne z lepszych z dobrym hitem. :D

Opublikowano

Cholera no nie wiem :D który byś wybrał będę chciał lecieć na 2 czołgi niszczyciele jakieś jedne z lepszych z dobrym hitem. :D

Z lepszym hitem? Wiadomo, że Brytol tylko musisz widzieć, że nim nie zarobisz. No Chyba, że premka i dobry mecz.

Z własnego doświadczenia poleciłbym Ci E4. Gra się nim praktycznie jak heavy tankiem.

A jeśli chcesz dobry rof kosztem dmg to bierz Ob.263. Dużo ludzi nie wie gdzie w to strzelać, a z 200-300 metrów dinga jak głupi.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

A co powiesz na WT auf E 100? Mausa ściąga na magazynek, a przy lepszych wiatrach zostanie mu jeszcze jedna pestka. Posiada sześć pestek i jedna zadaje 560 obrażeń, a w sumie 3360. Posiada 276 penetracji co spokojnie wystarcza na dziesiąte tiery.

Opublikowano

Focha :D ale tak to jagdtiger-E100. 10 jest dobra ale od 6 tieru w dół. Jedyne co to działa to poraszka

Focha :D ale tak to jagdtiger-E100. 10 jest dobra ale od 6 tieru w dół. Jedyne co to działa to poraszka

Opublikowano

8 marca będzie test 9.0. Pograsz wszystkimi maszynami, zobaczysz która z nich przypadnie Ci do gustu. Ja bym polecał E3 lub E4, a jeśli wolisz lepszy dmg to brytyjskie. Brak pancerza, wieża o przeciętnym wychyle działa. Jeśli jednak jesteś już średnio zaawansowanym graczem mogę Ci polecić WTF E-100. 3k dmg na magazynek, wg mnie (i na pewno nie tylko) jest to najlepszy czołg w grze. Niestety nie posiada on pancerza.

Opublikowano

W teorii wchodzi 6 pestek, a w praktyce 3-4 to jest już dobry wynik. Także nie sugerowałbym się wypowiedziami ludźmi którzy pewnie Wafla widzieli tylko na YouTube.

Bez urazy dla kolegów wyżej.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

W teorii wchodzi 6 pestek, a w praktyce 3-4 to jest już dobry wynik. Także nie sugerowałbym się wypowiedziami ludźmi którzy pewnie Wafla widzieli tylko na YouTube.

Bez urazy dla kolegów wyżej.

Skoro na Xt 2k dmg to jest dobry wynik to wróć lepiej na niższe tiery. Podaj mi swój nick i chcę zobaczyć czy zagrałeś chodź jedną bitwę nim.

Ewentualnie mogę zrób FV 183B. Tylko trzeba znać weak spotsy.

Opublikowano

Skoro na Xt 2k dmg to jest dobry wynik to wróć lepiej na niższe tiery. Podaj mi swój nick i chcę zobaczyć czy zagrałeś chodź jedną bitwę nim.

Ewentualnie mogę zrób FV 183B. Tylko trzeba znać weak spotsy.

Ja nie pisałem o żadnym 2k dmg człowieku.

2k dmg na magazynek, a nie średni tak jak Ty to odebrałeś. Jeśli dobrze pamiętam to mam na nim 160 bitew? WR 60%, średni dmg 2 tygodnie temu miałem 4,1. Spadł do 3.8 bodajże.

Także ten :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Gdzie go szukać Jzpze100 ?  i na który tier jak bym od 1 lvla leciał

Aktualnie to używać Pz IV jak chcecie mnie obczaić to nick Kacper0PL

Opublikowano

Okej zaraz go sprawdzę, co sądzisz o moich czołgach ? :_)

Najpierw powiem coś na temat Twoich Stat:

WN8 Rating: 25 (Very bad)

To mówi samo za siebie. 

Co do czołgów:

Pztke możesz sobie odpuścić, to nie jest dobry czołg dla newbie. Żadnej artylerii też Ci nie polecam robić. Widzę robisz najwięcej niemieckich czołgów, ale to nie zbyt dobre rozwiązanie. Zrób albo rosyjską linię do isa-7 lub amerykańską do T110E5. Te linie są najlepsze dla newbie. 

Opublikowano

To mówi samo za siebie. 

Co do czołgów:

Pztke możesz sobie odpuścić, to nie jest dobry czołg dla newbie. Żadnej artylerii też Ci nie polecam robić. Widzę robisz najwięcej niemieckich czołgów, ale to nie zbyt dobre rozwiązanie. Zrób albo rosyjską linię do isa-7 lub amerykańską do T110E5. Te linie są najlepsze dla newbie. 

E5 dla newbie? Stanowcze nie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

E5 dla newbie? Stanowcze nie.

I właśnie dlatego pewne osoby coś do Ciebie mają. Ten czołg jest dobry dla newbie, taka lepsza wersja IS-7.

T1 HT - dobry pancerz, nienajgorsza lufa

M6 - Jw

T29 - Najlepszy 7t. Super wieża, świetne działo.

T32 - Chyba nie muszę mówić. Działo, wieża, nawet twardy kadłub. Z 300m isem-3 4 pestki dingnął.

M103 - świetna wieża, dobre działo. Wg mnie podobny do ST-1. 

E5 - Chyba nie muszę odpisywać. Chyba najbardziej uniwersalny HT. 

Opublikowano

I właśnie dlatego pewne osoby coś do Ciebie mają. Ten czołg jest dobry dla newbie, taka lepsza wersja IS-7.

T1 HT - dobry pancerz, nienajgorsza lufa

M6 - Jw

T29 - Najlepszy 7t. Super wieża, świetne działo.

T32 - Chyba nie muszę mówić. Działo, wieża, nawet twardy kadłub. Z 300m isem-3 4 pestki dingnął.

M103 - świetna wieża, dobre działo. Wg mnie podobny do ST-1. 

E5 - Chyba nie muszę odpisywać. Chyba najbardziej uniwersalny HT. 

Pancerz IS-7 wybacza dużo więcej niż pancerz E5. Dodatkowo ten cycek na wieży E5 przez który trzeba się pilnować, a newbie raczej tego nie robią.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Zanim dojdzie do E5 to nauczy się grać (są wyjątki) gadałem z nim na gg, ogarnia jako tako grę, poradzi sobie z tą linią. E5 ma o wiele lepsze działo.

Opublikowano

Gram teraz T-28 i mam zamiar kupić KV-1 i byłe do is7 hm:d

KV ma dobre pierdyknięcie średnio tak po 250 bije tak mi się zdaje

Opublikowano

Gram teraz T-28 i mam zamiar kupić KV-1 i byłe do is7 hm:d

KV ma dobre pierdyknięcie średnio tak po 250 bije tak mi się zdaje

nie, kv-1 byje tak do 200 max

Opublikowano

To mówi samo za siebie. 

Co do czołgów:

sam dobrych stat nie masz to mi tu nie gadaj ;)

JAK SIE CHCE MIEC NISZCZARE Z PIERDOLNIECIEM TO SIE   TO TYLKOBRYTOL   i WTF e100   sam go mam  zajebisty :P troche szybkosc pocisku znerfili hp zajebali ale i tak jest spx :P

e3 i e4 NIEEEEEEEEE  kiedys taaak ;)  ale te kiedys to bylo z 7/8 aktualicaji temu :)

e3 byla zajebista e4 jeszcze bardziej ale teraz ma 154mm z boku wierzy i nawet katowac sie tym nie da ... wszystko wchodzi 

e3 to tylko dolna plyta jak sie ja schowa to czemu nie ;d   ale tak to shit jakis duzo w tej grze ...

b_560_95_1.png

terrakotus.pl

[kanal pod poczekalnia ;)]

{szukasz ludzi do wspólnej gry ? zajrzyj :)}

|'|WoT|'|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...