Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno giftcode na allegro.

makalo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widziałem na allegro konta gifcode za 1 zł wiem gra na nim milion ludzi.Ale nie o to chodzi :)Mam pytanie skąd oni mają te konta i jak je robią. Za pomoc poradnik zapłacę i dam like it :) 

Opublikowano

Już ci tłumaczę kupujesz jednego gift koda za około 60 zł aby był oryginalny robisz konto i dajesz pytanie zabezpieczające takie które znasz tylko ty, wystawiasz na allegro i masz kasę za nic, zwraca się po koło 2 tygodniach, polecam stosować do wysyłki automater.pl, jeśli zainwestujesz w 4-10 kont oryginalnych to interes na pewno nie padnie, sam miałem 4 oryginalne i zarobiłem na czysto ponad 400 zł w 3 miesiące, jest to dobry interes ale musisz napisać w regulaminie aukcji który najlepiej zamieścić na "o mnie" i w aukcji dać tylko drobnym literkami link do niego, że nie przyjmujesz zwrotów że konta są współdzielone i że nie przyjmujesz negatywnych komentarzy, nawiązując od razu do komentarzy nie możesz sobie pozwolić abyś dostał negatywny komentarz jeśli już dostaniesz musisz pisać do tej osoby że zrobiła to nie zgodnie z regulaminem aukcji który potwierdziła kupując produkt i napisać jej że już nie jedna taka sprawa trafiła do allegro i sprzedający (ty) zawsze ją wygrywałeś. 

Mam nadzieję że pomogłem i taka mała rada zmieniaj konto na allegro co max 6 miesięcy ;)

Liczę na +

Opublikowano

Osobiście sam moge ci sprzedać Gift Code za 85,90 (86) Zł. Wystawie aukcje a ty kupisz, sam kolegom kuzynom kupywałem na Minecraft.net . Wszyscy zaufani użytkownicy allegro kupują na Minecraft.net a inni walą śćiemke .

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...