Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Northad: Online - Nabór otwarty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3ict.png

Northad: Online, co to jest? Jest to projekt skupiający na siebie jakby dwa serwery, jeden hard, drugi easy.. Nie chcemy by gra była zbyt łatwa - maksymalny level w tydzień, ani zbyt trudna - maksymalny poziom w dwa lata. Jako ekipa Northad dążymy do stworzenia idealnego serwera.  Nie zależy nam na serwerze, który postoi miesiąc i zostanie wyłączony, także nie zależy nam na serwerze, który nie wystartuje. My chcemy zrobić kolejny krok w serwerach Metin2! Gra na serwerze ma być nie tylko przyjemna i ciekawa, ale wciągająca i wymagająca poświęcenia odrobiny swojego skilla. Jak mamy zamiar to uczynić? Otóż podstawą jest bardzo dobra fabuła, a z tym większego problemu nie będzie. Ma ona wnosić w grę klimat nie tylko w końcowym etapie rozgrywki, ale już od pierwszego poziomu. Mógłbym tak pisać bez końca, ale jest to tylko ogłoszenie, gdyż bez Ciebie nie zrobimy nic!

Kogo szukamy?

Szukamy osób odpowiedzialnych, pełnych zapału do pracy, osób z humorem i umiejętnościami - ma to być serwer na najwyższym poziomie. Nie chcemy jednego wielkiego bagna, wszystko ma być zgrane, osoby, które będą z nami pracowały musza wywiązywać się z terminów i posiadać umiejętności współpracy, gdyż bez tego ani rusz.

Nie opisujemy dokładnie kogo szukamy, gdyż uważamy, iż każdy kto ma predyspozycje, czas i umiejętności się nada. Osoby które do nas piszą muszą być ogarnięte oraz posiadać słownik pod ręką. 

Jeżeli jesteś:

-Technikiem

-Grafikiem

-WebMasterem

-MapMakerem

-Questerem

-Modelarzem 3D

Bądź kimś kogo nie wypisałem, pisz śmiało! Może to właśnie Ciebie szukamy!

Poza tym poszukujemy inwestora. Kogoś kto gotów jest wyłożyć na projekt swój czas i pieniądze. Nie mówimy tutaj o gigantycznych sumach już od pierwszego miesiąca, ale o drobnych kosztach na początku i o troszkę większych tuż przed startem. Oczywiście wszystko zależy od inwestora.

Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz do mnie!

GG: 46951839

Pw na forum!

Opublikowano

Refresh. Ogłoszenie nadal aktualne, jednak proszę się wstrzymywać z podaniami o technika, ta posada na chwilę obecną jest zajęta.

Inwestor nadal poszukiwany!

Opublikowano

Mam pytanie, jak wy chcecie zapanować nad serwerem, gdzie będzie tyle osób, na dodatek nie znanym sobie, przecież co chwile będzie eq na serwerze.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o eq, to nie będzie, gdyż nie każdy będzie miał dostęp do takowych rzeczy. Ile osób? Znaczy się ja wymieniłem tylko osoby, które z chęcią przyjmiemy - wiadomo, że nie zgłosi się tyle osób, a nawet jakby to nie zbieramy każdego :) Do chwili obecnej napisało do mnie około 20 osób z tego wstępnie w zespole są trzy osoby.

Nie poszukujemy GM'ów oraz testerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...