Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemony 2D - Prywatny serwer

hersen233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zrobilem serwer Pokemony 2D przez przegladarke, jest 24/7 caly po polsku.
Poszukuje pare osob do testowania. Hosting darmowy na testy, potem serwer na VPS bedzie stal.

Strona:

http://ligalke.bl.ee/

Przy okazji, powie ktos jesz cze mi jak sie w tym czyms steruje?

Mozliwosc kupienia Klejnotow na bonusy, wyglad postaci

Jak macie 6000 zlota piszecie do mnie tutaj badz na grze zamienie wam na 25 klejnotow ;)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Takich silników jest masa na necie, zresztą te wszystkie poke(cośtam) stoją na jednym "filarze". 

Nie ma czym się chwalić, po prostu czysty silnik wgrany na serwer, z tego co widać nieudolnie ...

Opublikowano

Takich silników jest masa na necie, zresztą te wszystkie poke(cośtam) stoją na jednym "filarze". 

Nie ma czym się chwalić, po prostu czysty silnik wgrany na serwer, z tego co widać nieudolnie ...

Jesteś w błędzie, nie ma masy takich silników w internecie. Są tylko nieudolnie stworzone np. z gvw albo margotron no i jeszcze PHP coś tam... 

Opublikowano

Jesteś w błędzie, nie ma masy takich silników w internecie. Są tylko nieudolnie stworzone np. z gvw albo margotron no i jeszcze PHP coś tam... 

Nie chce się kłócić, ale to co napisałeś samo się wyklucza -,-

To, że (według Ciebie) są nieudolne to nie oznacza, że nie ma ich w internecie ... Zresztą to nie miejsce na takie kłótnie.

Opublikowano

Nie chce się kłócić, ale to co napisałeś samo się wyklucza -,-

To, że (według Ciebie) są nieudolne to nie oznacza, że nie ma ich w internecie ... Zresztą to nie miejsce na takie kłótnie.

Co z tego ze są skoro na nich przy 10 graczach serwer się zawiesza? proszę cie nie wypowiadaj się, bo po twoich tematach wnioskuje ze nic nie wiesz.

Zresztą silnik z 2011 a są na nim stworzone gry jak pokebitwy.pl itd 

Opublikowano

Co z tego ze są skoro na nich przy 10 graczach serwer się zawiesza? proszę cie nie wypowiadaj się, bo po twoich tematach wnioskuje ze nic nie wiesz.

Zresztą silnik z 2011 a są na nim stworzone gry jak pokebitwy.pl itd

Po jakich tematach?

Gościu, widzę, że za wszelką cenę chcesz postawić na swoim i w dziwny sposób atakujesz mnie, choć nie wiem za co...

Jeżeli mass coś do mnie to wal PW, a tam najwyżej podam TS'a albo Skype...

Opublikowano

po co bierzesz się za coś czego wgl nie ogarniasz, wróć do nauki programowania a nie sadzisz się na programowanie... -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...