Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy oplaca sie kupic formacje Bariery?

depczun123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie, czy oplaca sie kupic formacje bariery? Posiadam juz skorpiona, kraba, romb, cme, serce. Chcialbym miec wieksze dmg np. Pod bicie kubikow, niestety nietoperza nie ma w sprzedazy://

Opublikowano

herki i +10% wiecej to nie to chyba ...

Nieopyla się tej formacji za droga i słaba

Jak się nie umie jej wykorzystać to za słaba...

Opublikowano

Formacja dobra na alieny dzięki bonusom (8% do bicia alienków i 8%Pd) jednakże -15 speeda.

Jeśli bijesz alieny to formacja w sam raz.

Opublikowano

Nazbieraj full herkulesow bedzie salwa +10 %

Mam 28 lf4, Full havoc. Lepiej by sie bilo na nietoperzu, ale nie chce mi sie na niego czekac :PP urka sie sama nie wbije ^^

@Nietypowy, a po co mu kolejne full jak bonus się nie kumuluje ???

@ Edit, jednak tam pisze herkulesów, jak to nie dodaje bonusu do bicia -.-

@Dostawca, tak można mówić o gwieździe czy innym gównie jak żółw (chociaż jest trochę przydatny na leonie, chodzi o żółwia), nie o barierze, na takim etapie liczy się chociaż 1% dmg więcej.

Bariera jest dobra nie tylko na alieny, ale i do expienia/nabijania rangi, kupić nie zaszkodzi, bo niektóre FE mają na swoim paseczku taką formację.

@down myślałem o expieniu czy o nabijaniu sobie rangi, zapatrzyłem się na te procenty, ale dzięki za zwrócenie uwagi  ;)

pyhvh7E.png

Opublikowano

@Nietypowy, a po co mu kolejne full jak bonus się nie kumuluje ???

@Dostawca, tak można mówić o gwieździe czy innym gównie jak żółw (chociaż jest trochę przydatny na leonie, chodzi o żółwia), nie o barierze, na takim etapie liczy się chociaż 1% dmg więcej.

Bariera jest dobra nie tylko na alieny, ale i do bicia, kupić nie zaszkodzi, bo niektóre FE mają na swoim paseczku taką formację.

Śmiechłem , ta formacja dale tylko bonus do bicia alienów a nie graczy -,-"

Opublikowano

Jak chcesz wiecej bic kup skorpiona, barira jest nie przydatna.. Nietoperz tez jest spk..

Opublikowano

Jak chcesz wiecej bic kup skorpiona, barira jest nie przydatna.. Nietoperz tez jest spk..

To ty chyba na tej grze się nie znasz , bariera jet dobra.

Opublikowano

Pozatym Leo czytaj to co napisalem. POSIADAM juz formacje Skorpiona. Chodzi mi tylko o opinie na temat bariery. Jak sie nie znasz to sie nie udzielaj.

Opublikowano

Nie znam sie, koles gram juz 5 lat, mam konto w top 200 wiec sie nie udzielaj, chcesz solo to dawaj umowiny sie i jazda, Nie oplaca sie kupowac bariery...

Opublikowano

Nie znam sie, koles gram juz 5 lat, mam konto w top 200 wiec sie nie udzielaj, chcesz solo to dawaj umowiny sie i jazda, Nie oplaca sie kupowac bariery...

Kozak w necie ... no i wiemy co dalej..

nie kupuj bariery. ic ci nie da jaka masz skorpiona

I co ty mu opowiadasz . Bariera jest dobra , i da mu wiele jak umie ją wykorzystac.

Opublikowano

nie kupuj bariery. ic ci nie da jaka masz skorpiona

Co ma gówno do wiatraka ??? Przecież to są dwie różne formacje. Jak byś nie zauważył koleś pyta się o alieny (doczytaj).

A z czego wiem to skorpion daje 3% do ataku graczy.

I to pisze Leo14, który ma rank 200 i od chuja uridium, ja pierdole...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Chłopcze, jeżeli masz coś do mnie to możemy się spotkać na serwerze pl3 ;)

Widać, że się nie znasz, bo spamujesz tylko "głupimi" odpowiedziami pod różnymi postami. Tak jak kolega napisał Kozak w necie p***a w necie:))

Masz tak ogromne doświadczenie, że wgl go prawie nie masz :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...