Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LF4 - jak najszybciej zbierac.

adioo2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie , 

Zależy mi by JAK NAJSZYBCIEJ zbierac lf4 +20 sztuk potrzebuje, 

Pytanie Jak polecacie robic załatwiac?

Kluczę

Kappa/Zeta(Klucze)

czy Epsiolon  ?

Posiadam full fl3/bo2  2lf 4  Golca Peta 14lv 30pp  .

Chodzi by jak najtaniej i jak najszybciej  się trafiały :)

Opublikowano

Polecam robic kappy bo masz szanse ze dostaniesz lf4 albo herca na pocieszenie ;)

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

Hej. Słuchajcie. Ostatnio jak były złote skrzynki znalazłem na to ciekawy sposób. Zauważyłem, że jak się kupi boster +25% surki to jest o wiele większa szansa na trafienie bardzo rzadkich rzeczy. Np. przy tych złoych skrzynkach jak kupiłem ten boster na około 120 mam prawie całega apisa i pół zeusa. poten zrobiłem kilka zet i czekałem, aż bedzie większa szansa na lf4. i było to samo. na 100 lkuczy wpadło i ponad 15 lf3. Dokładnie to 18. Więc zachęcam do kupowania tego bostera.

Opublikowano

Hej. Słuchajcie. Ostatnio jak były złote skrzynki znalazłem na to ciekawy sposób. Zauważyłem, że jak się kupi boster +25% surki to jest o wiele większa szansa na trafienie bardzo rzadkich rzeczy. Np. przy tych złoych skrzynkach jak kupiłem ten boster na około 120 mam prawie całega apisa i pół zeusa. poten zrobiłem kilka zet i czekałem, aż bedzie większa szansa na lf4. i było to samo. na 100 lkuczy wpadło i ponad 15 lf3. Dokładnie to 18. Więc zachęcam do kupowania tego bostera.

Eee tam , przyfarciło Ci się.

Opublikowano

Eee tam , przyfarciło Ci się.

Ale moze to naprawde dziala i to nie byl fart tylko prawda

Opublikowano

jak chcesz miec duzo lf4 to kupuj klucze(podczas eventu na zeusa bo najwieksza szansa) rob kappy i epsilony no i hadesa tez mozna..

Opublikowano

jak chcesz miec duzo lf4 to kupuj klucze(podczas eventu na zeusa bo najwieksza szansa) rob kappy i epsilony no i hadesa tez mozna..

O tym już było wyżej napisane ; d , a co do tematu event na lf-4 i kappy najlepsze źródła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...