Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban 7 dni na chat za ?

lieroxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Kilka dni temu zaczołem grać w Darkorbit no i teraz mam już Goliatha Enforcera 8 lvl VRU wszystko fajnie lecz teraz (2014-02-24 20:48) byłem na mapie 3-3 i miałem misje żeby rozwalić 4 saimony i 8 mordonów, zostało mi tylko 4 mordony noi raz mnie jakiś x lvl rozwalił potem 2 raz i jakiś koleś z x lvl z VRU mnie dodał do grupy i sie spytał czy mamy misje jakąś na co ja odpowiedziałem "Mam misję ale ciągle mnie rozwalają -,-" i gdy chciałęm się go spytać jak on to robi że zmienił mi wygląd statku rakietką to wyświetliło mi się "Zostałeś zbanowany przez administratora: Administrator! na 7 dni. Powód: bad behavior". Myślałem że to jakiś ubg więc zrobiłem reloga i wtedy "System: Zostałeś zbanowany 24-02-2014 o 20:48:56 na 7 dzień(dni). Możesz się znów zalogować 03-03-2014 o 20:48:56." Czy możęmi ktoś wytłumaczyć co jest powodem bana? Czy znaki typu -,- ;-; :3 są zakazane czy co? Obrazy ja w moim zdaniu nie widze ani wulgaryzmu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja jeden raz dostałem bana na 7 dni za wyraz „murzyn” i „dupa” :P

Opublikowano

No ale pisząc "bo mnie ciągle rozwalają -,-" nikogo niczym nie obraziłem, pisownia dobra, wulgaryzm to raczej nie jest więc nie rozumiem tego. Ban byłby słuszny gdybym napisał "Bo mnie ciągle nobki/psy/murzyni/dekle/barany/głąby/osły rozwalają" bo to jest obraza osoby, lecz ja napisałem sam fakt że nie moge zrobić misji bo mnie zabijają a tu bach, ban za to że wiem że nie wolno używać wulgaryzmói  obrazy. Tak poza tym administartor przed banem ma chyba obowiązek uprzedzić co nie?

2x@up no "dupa" to dla większości (wszystkich) Polaków już nie jest wulgaryzm a poprostu przeinaczenie "pupa" no ale cóź, w darkorbit wystarczy ze napisasz samo d. to oni unają za wulgaryzm, a co do "murzyna" to jednak juz obraza kogoś, chociarz z mojej strony to wygląda tak że jak admin banuje za wyzwisko "murzyn" to śmierdzi mi tu rasizmem xD xD

Opublikowano

No ale pisząc "bo mnie ciągle rozwalają -,-" nikogo niczym nie obraziłem, pisownia dobra, wulgaryzm to raczej nie jest więc nie rozumiem tego. Ban byłby słuszny gdybym napisał "Bo mnie ciągle nobki/psy/murzyni/dekle/barany/głąby/osły rozwalają" bo to jest obraza osoby, lecz ja napisałem sam fakt że nie moge zrobić misji bo mnie zabijają a tu bach, ban za to że wiem że nie wolno używać wulgaryzmói  obrazy. Tak poza tym administartor przed banem ma chyba obowiązek uprzedzić co nie?

2x@up no "dupa" to dla większości (wszystkich) Polaków już nie jest wulgaryzm a poprostu przeinaczenie "pupa" no ale cóź, w darkorbit wystarczy ze napisasz samo d. to oni unają za wulgaryzm, a co do "murzyna" to jednak juz obraza kogoś, chociarz z mojej strony to wygląda tak że jak admin banuje za wyzwisko "murzyn" to śmierdzi mi tu rasizmem xD xD

W skrócie powiem tak , to je Bp tego nie ogarniesz a Cm'ów tym bardziej, odwołaj się napisz ticketa i tyle.

Opublikowano

Te bany powiem szczerze są śmieszne. Teraz niedawno otrzymałem też bana na 30 dni, za napisanie do gracza z klanu na szepcie "Ten CM jest dziwnie przymulony :P".

Wcześniej wyrzucali admin wyrzucał mnie za słowo "lol, co tak mało" (chodziło tu o to że mało użytkowników gra)

Jest jedna chyba zasada na czacie w Darku. Najmniej się odzywaj na chat'cie staraj się jak naj mniej rozmawiać z CM  ;P

oiph.png

Opublikowano

Te bany powiem szczerze są śmieszne. Teraz niedawno otrzymałem też bana na 30 dni, za napisanie do gracza z klanu na szepcie "Ten CM jest dziwnie przymulony :P".

Wcześniej wyrzucali admin wyrzucał mnie za słowo "lol, co tak mało" (chodziło tu o to że mało użytkowników gra)

Jest jedna chyba zasada na czacie w Darku. Najmniej się odzywaj na chat'cie staraj się jak naj mniej rozmawiać z CM  ;P

Zależy jaki cm...

Opublikowano

Zależy jaki cm...

Też racja, może mam takiego pecha że trafiam na jakiś początkujących Cm'ów ;)

oiph.png

Opublikowano

Ale to dosć dziwne, bo mnie za słowo "rozwalili" w ogóle nie banowali. Za te minki co były pisane też nie. NAwet kilka razy napisałem (za przeproszeniem) "rozpiepszyłem" I też nic...

Opublikowano

Ale to dosć dziwne, bo mnie za słowo "rozwalili" w ogóle nie banowali. Za te minki co były pisane też nie. NAwet kilka razy napisałem (za przeproszeniem) "rozpiepszyłem" I też nic...

Albo nie było Cm'a albo Ci się przyfarciło i nie zauważył.

Opublikowano

dostałem kicka za:

napisanie do gościa - 'ty grzybie'

potem bana na 30 dni za zapytanie sie CM'a czy sobie jaja robi :p

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Jeszcze tak cenzurowanego czatu jak w DarkOrbit nie widziałem. Najlepiej nic tam nie pisać tylko siedzieć na TS bo wystarczy, że coś napiszesz a CM źle na to spojrzy i można wyłapać darmowego bana.

jp8p35.png
Opublikowano

Dzisiaj na PL3 CM (nie pamiętam nicku) banował po kolei jak leci bez powodu.

A i radze też nie pisać słowa "sprzedać" itp. bo wyłapałem za to bana na 30dni. Napisałem do supportu i ub dostałem odrazu :)

Opublikowano

Ja miałem podobnie lecz napisałem na czacie "grupa" taka jedną rzecz jak "skurwysyn".No obraźliwe to nie za bardzo ale za to 7 dni bana serio?

Jeśli grasz w lola: Pisz do mnie na PW ^^

Jeśli ci pomogłem daj lajka :*

Opublikowano

Dobrze że te bany lecą tylko na czat i że nie ma żadnych kar ogólnie.

Czat w Darkorbit jest dla poważnych osób, 0 humoru. Powiesz coś złego, nawet lekko kogoś obrazisz albo dla żartów to i tak dostaniesz bana.

Nie daje rady się tam z nikim dogadać bo jak o coś się zapytam to nie dostaje żadnej odpowiedzi a jak dostanie np. od CM'a to mówi mi żeby na forum poczytał o tym.

Opublikowano

miałem to samo napisałem do suportu a w ramach przeprosin dali mi design do golca ten amerykański, napisz a pomogą ci :)

Jaki desing ?
Opublikowano

miałem to samo napisałem do suportu a w ramach przeprosin dali mi design do golca ten amerykański, napisz a pomogą ci :)

Taki kit to wiesz... dziadkowi jak będzie pijany

@top może za jakiś czas dodam temat w którym będzie jakich słów nie używać na czacie w Do :D

Opublikowano

Nie dają specjalnych designów byle komu i za byle co. Jak by takie coś było to każdy by go miał a nie tylko ty. A wiem że go wcale nie masz i walisz ściemę.

Opublikowano

Co ty za głupoty opowiadasz? Design Goliath Independence można było otrzymać tylko z płatności. Nikt nawet Support nie rozdaje za darmo nikomu rzeczy a tym bardziej elitarnego designu. Co innego gdybyś jeszcze wygrał jakiś konkurs np. na forum ale w ramach przeprosin?

jp8p35.png
Opublikowano

Jak wiadomo czat DO to wielkie gówno ... tekst Szukam grupy do 1 misji BAN. Kłócisz sie z CM ban, choć jeśli robisz to inteligentnie to kończy sie na dobrze koniec dyskusji. POTWIERDZONE INFO.

7 dni to dużo ? Wyłapałem 2x po 30 dni za :

1- "O widze że kbot działa bo 1-4 całe w leonkach" [reklama bota]

2- "Zobaczymy czy będziesz taki cwany jak ci te konto zaj ebie, i wystawie na allego" [Wtedy nawet sie bałem że wyłapie na konto] 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jak wiadomo czat DO to wielkie gówno ... tekst Szukam grupy do 1 misji BAN. Kłócisz sie z CM ban, choć jeśli robisz to inteligentnie to kończy sie na dobrze koniec dyskusji. POTWIERDZONE INFO.

7 dni to dużo ? Wyłapałem 2x po 30 dni za :

1- "O widze że kbot działa bo 1-4 całe w leonkach" [reklama bota]

2- "Zobaczymy czy będziesz taki cwany jak ci te konto zaj ebie, i wystawie na allego" [Wtedy nawet sie bałem że wyłapie na konto] 

W sumie bany uzasadnione 1-wszy reklama k-bota.

Druga sytuacja wulgaryzmy i handel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...