Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co daje mi Xbox live gold?

Streach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są darmowe gry , lecz niektóre są tylko lepsze tak to nie jest tak mocno jak PS+ wg.mnie . Gold umożliwia ci granie na multiplayer w grach , oraz używanie takich aplikacji jak Internet Explorer , You Tube etc.

mihcio15.png

Opublikowano

granie online

wideorozmowy

2 gry miesiecznie za darmo

etc. ;)

up;w x'ie gry dostajesz a w ps+ 'wypozyczasz' na miesiac a plcisz tyle samo;)

Opublikowano

Mozliwosc wideo rozmow, gry online, wieksze przeceny gier, dwie darmowe gry miesiecznie (jesli kupisz golda min. na miesiac), ogolnie fajne to jest.

Gry na live polecam Ci :

World of tanks

Guardians od M-E ( LoL na xboxa! )

GTA V

GTA IV

HALO 4

Jeszcze mialem jakies tytuly ale zapomnialem. :D

Opublikowano

Na Golda darmowa sieciowa gra to Happy Wars a tak to dostajesz 2 gry co miesiąc w tym Microsoft przestał nas lubieć bo dał takie gry :D

523561446660279974822.gif              

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

na ps 4 masz to samo a zreszta na xboxa zawsze mozesz generowac kody trial 24h ja np mam ich juz ponad 100 wiec online mam zawsze za free . jakas stronka zawsze daje mozilowc generowania kodow trial:) a co najlepsze dzieki tym kodom moge grac tez na x one :)

Opublikowano

na ps 4 masz to samo a zreszta na xboxa zawsze mozesz generowac kody trial 24h ja np mam ich juz ponad 100 wiec online mam zawsze za free . jakas stronka zawsze daje mozilowc generowania kodow trial:) a co najlepsze dzieki tym kodom moge grac tez na x one :)

nie masz 'zawsze free' bo masz gry na które traile nie działają :)

@pawel188

Ale na takich kodach nie masz mozliwosci pobrania gier z games with gold.

kogo obchodzą gry z golda? 3/4 gier które 'dali' to szroty stare, niegrywalne   <halo, dishonored i parę innych //to te z lepszych tytułów>

Opublikowano

trial daje mi zoliwosc grania online w kazda gre co do jedenej a gry z golda to czasem sa fajne zreszta odkad jest ps4 to i na ps3 nic ciekawego nie daja:)

to zagraj sobie w destiny/wote :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...