Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki "do biegania"

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, szukam jakichś ofert słuchawek do biegania, takie douszne, ale nie douszne, zależy mi na niskiej cenie(~50zł) ale w miarę nie najgorszej jakości. Gdyby były białe, byłoby spoko. Za każdy podany model/link będzie okejka.

Opublikowano

takie douszne ale nie do uszne! Wszystko rozumiem tekst w stylu : Mam takie samo tylko że inne

Chodzi mi o takie, jak podał te kolega wyżej, te 1, żeby nie były z tą gumą co się wciska do uszu, tylko jakby wkłada sie do płatka ucha, lecz nie do tej dziurki xD

Opublikowano

Chodzi mi o takie, jak podał te kolega wyżej, te 1, żeby nie były z tą gumą co się wciska do uszu, tylko jakby wkłada sie do płatka ucha, lecz nie do tej dziurki xD

Bardziej chodzi ci na jakości dzwięku basy itp ?

Czy by grały w miarę . Bo do 50zł nie znajdziesz takich dobrych xD

Opublikowano

Douszne, które są w ucho. Dokanałowe, które tkwią w kanale słuchowym (z sylikonową gumką lub pianką).

To co kolega podał to Klipsy. Zakładane za ucho. Mylicie pojęcia ;) Poza tym słuchawki niby sportowe i jak to na "porządną firmę audio" przystało niby słuchawki ;)

Poleciłbym ci bardziej KOSS KSC75. Jednak tutaj musisz dać troszkę więcej.

Ceneo

http://www.ceneo.pl/448820

Allegro

http://allegro.pl/sluchawki-koss-ksc-75-ksc-75-ksc75-najtaniej-i4006318050.html
Opublikowano

Jak już mówiłem za 50zł nie znajdziesz dobrych słuchawek ;)

beatsy by Dr.Dre, ale są kurewsko drogie ;(

Te słuchawki nie sa do biegania .

Sa one przeznaczone bardziej dla Dj'ow ;)

Jak na takie słuchawki to maja kiepski dzwięk :P

Opublikowano

Douszne, które są w ucho. Dokanałowe, które tkwią w kanale słuchowym (z sylikonową gumką lub pianką).

Chodzi mi właśnie o douszne :)

Nie chodzi o jakąś super jakość, po prostu w miarę nie najgorsze, żeby dało się słuchać. 

PS. Ale nie takie duże jak podałeś :x

Opublikowano

Te Sennheiser-y co kolega wyżej podał wyglądają poczciwie. Jednak, jak ci nie zależy na dźwięku to równie dobrze możesz wziąć jakieś creativy.

Beats-y ani do biegania, ani dla DJ'a ;) Przynajmniej dla zdecydowanej mniejszości. Przede wszystkim po co mam kupować słuchawki za 500zł, jak mogę kupić za połowę tej ceny, a o znacznie lepszej jakości dźwięku ;).

Opublikowano

Szanowny Panie,
Jeżeli mogę coś doradzić to polecam słuchawki dokanałowe.
Biegać się w nich da, przynajmniej mi nie przeszkadzają, więc po co przepłacać ?
Kolejny plus jest taki, że za 50 zł znajdziesz coś, co da Ci dużo lepszą jakość dźwięku, niż klips w tej samej cenie.
Ostatnia i chyba najważniejsza rzecz to wygoda. Nie zapominaj, że są tworzywa i tworzywa. Śmiem więc wątpić, że za tyle pieniędzy dostaniesz coś co nie będzie Cię obcierało po 30 minutach skakania po spoconej głowie

f.png

Opublikowano

Szanowny Panie,

Biegać się w nich da, przynajmniej mi nie przeszkadzają, więc po co przepłacać ?

Kolejny plus jest taki, że za 50 zł znajdziesz coś, co da Ci dużo lepszą jakość dźwięku, niż klips w tej samej cenie.

Ostatnia i chyba najważniejsza rzecz to wygoda. Nie zapominaj, że są tworzywa i tworzywa. Śmiem więc wątpić, że za tyle pieniędzy dostaniesz coś co nie będzie Cię obcierało po 30 minutach skakania po spoconej głowie

Na pana trzeba mieć wygląd i pieniądze...

Dasz jakieś przykłady, jakie polecasz?

Opublikowano

Szanowny Panie,

Zauważ tylko, że większość dokanałówek ma zwykłe silikony, które nie przylegają idealnie, wypadają, szczególnie podczas biegu. Musiałby zainwestować w pianki albo wielopłaszcze. Pianki są drogie i średnio dostępne, wielopłaszcze nie każdy lubi. Jak mówił, nie zależy mu bardzo na jakości dźwięku. A klipsy nie powinny go obcierać (przynajmniej nie KOSSy).  P

Ale owszem, wybór jest tutaj znacznie większy. Chociażby basowe Philipsy SH3590.

Opublikowano

Jak już mówiłem za 50zł nie znajdziesz dobrych słuchawek ;)

Te słuchawki nie sa do biegania .

Sa one przeznaczone bardziej dla Dj'ow ;)

Jak na takie słuchawki to maja kiepski dzwięk :P

Ja w nich biegam i jest wszystko okey.

Kiepski??!?!?!? To chyba nigdy w nich nie słuchałeś.

Opublikowano

Ja w nich biegam i jest wszystko okey.

Kiepski??!?!?!? To chyba nigdy w nich nie słuchałeś.

to ty chyba na głowie superluxów nie miałeś na głowie, miałem beatsy na głowie, grają jak moje zeny hd 418 za 250zł.....

userbarwb.png

Opublikowano

Może mam jakieś dziwne uszy, ale do biegania kupiłem słuchawki za 30 złotych w Saturnie (dokanałowe firmy krzak) i jeszcze mi nigdy nie wypadły. Czasem musiałem poprawić którąś słuchawkę (może raz na 10 minut coś delikatnie dociskałem ale może to też wynikać z moich odruchów).

Coś takiego jeszcze mi wpadło do głowy

http://allegro.pl/sluchawki-creative-ep-430-dokanalowe-krakow-i3999910614.html 

No i MDRy (słuchawki Sonego mam od 3 lat, jestem zadowolony z jakości wykonania i dobrego dołu)

http://allegro.pl/sluchawki-dokanalowe-sony-mdr-ex10lp-i4002373894.html 

Powodzenia przy poszukiwaniach ! :)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...