Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtuberzy z lol'a

mictar50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Polskich YouTuberów to nie za dużo ludzi nakręca,już prędzej na twitchu szukaj. Odpowiadając na twoje drugie pytanie: to chyba zależy tylko od ciebie kogo chcesz oglądać.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Nervarien obecnie nic nie nagrywa a szukam kogos kto nagrywa na bierzaco. Podajcie tylko nazwy a ja sobie bde ogladal kto mi tam do gustu przypadnie.

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem na poziomie 0

on chcial youtuberow a nie stremerow ...

@Topic

Ja polecam Nervariena

ryj smieciu tylko twitch, a nie jakies gowno z yt nagrywane przez bronz 9

Opublikowano

Zalezy mi zeby to byl polski streamer, youtuber bo chce rozumiec co on mowi :D

*_* masz 11 lat? . mam trochę więcej a rozumiem co gadają.  - 12 TAK POZDRO DLA KUMATYCH  :rolleyes:  :ninja:

oglądaj zagraniczne youtuberow z napisami po polsku ( nie jest dobry )

albo ROCCAT jak streamuje, zawsze możesz powtórki.

albo ten ddichuj czy jak mu tam zizej

Opublikowano

Polecam IsamuXpompa,TheNitroZyniak,Nymfę,Speeda,BiednyCiastko i resztę tej paczki :)

P.S w tej paczce jest Gold, i bodajżę diament, czy platyna ;P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

ryj smieciu tylko twitch, a nie jakies gowno z yt nagrywane przez bronz 9

Smieci to masz na mordzie albo na pizdzie do wyboru do koloru qutazku

Opublikowano

Polecam Nervariena na twitchu robi ninja streamy nawet o 11 godzinie gdyż nie pracuje nie studiuje
Z polskich streamerów nie ma tak sławnego jak on ( jest w pretendencie ) Chyba że wolisz oglądać ludzi takich jak xPeke Ocelote ( 4fun ) :) Albo C9 Hai

@

Polecam IsamuXpompa,TheNitroZyniak,Nymfę,Speeda,BiednyCiastko i resztę tej paczki :)

Speed Jako jedyny coś ogarnia i nitro Isamu to jest najgorszy chłop jaki gra w lola.. Nymfa też nie jest zaawansowanym graczem i niezbyt dobrze jej idzie o Ciastku nic nie wiem . Ale nie polecam w żadnym wypadku oglądania Isamu jeśli chcesz się czegoś nauczyć polecam go do oglądania for fun :-)

14 lat  

Opublikowano

Polecam MrFlipinski, ogarnia, jest w Goldzie ( I chyba ) i jak gra to próbuje tłumaczyć jak grać postacią, co kupować itd, ma serie Troll Fiction gdzie gra postaciami AP pod AD, AD pod AP np ostatni odcinek miał Swain AD. Ma też serie Tanczący z noobami, wychodzi z Bronze, seria sie skonczyła ale jest teraz 2 sezon tej serii i nagrywa tez normalne odcinki.

Link: www.youtube.com/user/MrFlipinski

Opublikowano

Polecam IsamuXpompa,TheNitroZyniak,Nymfę,Speeda,BiednyCiastko i resztę tej paczki

Jak można polecać tych Patoli?  Bez urazy do Nymfy . (Ale Ona raczej LoL nie nagrywa)

Polecam Ci MrFilipiński.

Opublikowano

Jak można polecać tych Patoli?  Bez urazy do Nymfy . (Ale Ona raczej LoL nie nagrywa)

Polecam Ci MrFilipiński.

typa który napierdala troll picki na normalu premade'm... pozdro

@Topic

Jak chcesz zobaczyć skill to tylko twitch i wcale nie musi być polski bo oni tam w większości mówią rzeczy niezwiązane z grą... wystarczy że przypatrzysz się na to co on robi.

Opublikowano

Z yt nikt nie nagrywa, tylko jakiś gimb-trash. Polecam streamy polskie:

Lolhd.pl

W szczególności xaxusa, imby ew muczaczos

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

ManWojciech robi maraton gier i gra od bronzu do platyny. Dobrze mu idzie i wszystko tłumaczy jak gra. Gra on przeważnie w jungli.

Twitch.tv/manwojciech

Na5tyczek_eune_10_6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...