Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, ostatnio szukałem elfbota, który by zadziałał na Windowsie 7 64bit. Szperałem po internecie, jednym użytkownikom niektóre sposoby działały, drugim nie. Robię ten tutorial dla tej drugiej części osób, którym Elfik nie działa. 

Potrzebujemy:

-klient Tibi,
-ElfBot+ crack,
-Process Hacker.

Teraz opis:

Uruchamiamy Tibię, później z prawami administratora Process Hackera. W Process Hackerze znajdujemy Tibię, następnie klikamy na nią PPM, wybieramy inject DLL. Następnie uruchamiamy cracka. Czekamy aż się uruchomi i wyświetli się komunikat, że czeka na okno z tą "rejestracją". Wtedy injectujemy w Process Hackerze plik elfload.dll (musimy to zrobić dość szybko, bo okno z crackiem się szybko zamyka, gdy nie znajdzie okienka z rejestracją Elfa). Cieszymy się botem ;).

W internecie nie znalazłem informacji jak to scrackować. Sam pomysł na użycie Process Hackera znalazłem na forum o pokemonach, na tym forum takiego poradnika nie było, podczas szukania widziałem, że wielu osobom Elfik nie działa, więc postanowiłem napisać. Miłego użytkowania ;]

Linki:

http://www.mpcforum.pl/topic/131744-spis-botow-tutoriale-sprawdz-zanim-napiszesz-temat-lub-posta/
http://processhacker.sourceforge.net/downloads.php

skanów nie daję, bo jeden link był do naszego forum, a drugi do oficjalnej strony projektu ;)

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

Mi nie działał. Na pewno robiłem to dobrze stosując się do poradników w internecie, uruchamiając pierw Tibię, potem bota(nawet nie scrackowanego). Przez pierwszą sekundę przy myszce pojawiało się kółko jakby się coś ładowało, ale ostatecznie nic się nie działo. Stosowałem się do chyba wszystkich poradników w internecie i rad, wyłączałem antywiry, zapory. Nic nie działało, dopiero ten injector. W tematach niektórzy gracze piszą, że im nie działa właśnie na 64bit Windowsie 7.

oudcdy.jpg

/

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...