Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OneShot - MultiHack do Crossfire!

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi nie wyskakuje skip czemu ? sciaglemnajnowsza wersje z glownej strony wszystkie sterowniki tez ktore sa opisane na stronie

spróbuj zaktualizować internet explorer

To moglibyście wrzucić jakiegoś działającego hacka bez wirusów? Najlepiej ze screenami. Byłbym mega wdzięczny. Pozdrawiam :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1162206-cfeufapcf-one-v14/

ja na nim robię taką miazgę że ... :D

nie dziala ;/

mi też ten nie działa ale zobacz ten co ja wstawiłem

Opublikowano

Hack ma wirusa, jednak działa. Użyłem go dla próby, wtedy właśnie wrzuciłem zdj. z Avasta, że ma wirusa, jednak do końca go uruchomiłem i rzeczywiście, wszystkie funkcje są. Wymagana jest zaktualizowana przeglądarka IE, Framework minimum 4.0 i Microsoft Visual c++ bodajże min. 2011. 

Pozdrawiam. Przypominam, że hack jednak posiada wirusa. Nie polecam uruchamiać jako Administrator, jeżeli nie działa, wystarczy wyjąć folder Crossfire z folderu "Program Files", badz innego chronionego prawami Administratora i dać na pulpit, bądź gdzie indziej.

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

Na chuj dajesz hacka z Trojanem ?

Przepraszam, ale błagam, wyjdź stąd i nie wracaj... Nie znajdziesz do takich gier hacka bez wirusa... Ogarnij typy wirusów i ich działania, a potem spamuj. ;_;

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam, ale błagam, wyjdź stąd i nie wracaj... Nie znajdziesz do takich gier hacka bez wirusa... Ogarnij typy wirusów i ich działania, a potem spamuj. ;_;

chyba że zapłacisz :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@up
Kto ci kazał grać na tym? Nie tylko ty masz taki problem. Zawsze się czyta komentarze przed pobraniem. Wersje 30/04/2014 na tą chwile wykrywa więc radze jej nie używać.

yiWCsl1.png
Opublikowano

UŻYWAJCIE UŻYWAJCIE, POLECAM! JAK NAJBARDZIEJ POBIERAĆ I UŻYWAĆ!!

mniej debili będzie jak was pobanują :D

Opublikowano

Jak gracie na hackach to zawsze przed ich użyciem testujcie je na jakimś dodatkowym koncie, a wtedy nie będzie płaczu z powodu bana.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

JA PRDL czy ja kur*a płaczę ? NIE

Po prostu daje znać że hack jest kurde wykryty a tu nagle tyle .......

Tak wiem ale nie chciało mi się testować i jest ban trudno mój problem

BTW JEST WERSJA Z 02.05 pobierać i bany dostawać!

Opublikowano

JA PRDL czy ja kur*a płaczę ? NIE

Po prostu daje znać że hack jest kurde wykryty a tu nagle tyle .......

Tak wiem ale nie chciało mi się testować i jest ban trudno mój problem

BTW JEST WERSJA Z 02.05 pobierać i bany dostawać!

Zauważ że napisałem w liczbie mnogiej - dodałem tą informacje ogólnie dla wszystkich, nie było to skierowane do ciebie.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...