Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OneShot - MultiHack do Crossfire!

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Znalazłem na necie takiego oto hacka i postanowiłem się nim z wami podzielić :D
Uwaga! Hack posiada wirusa, na skanie nwm czemu go nie ma, ale... Patrzcie "Dla was:" (pkt.8)

Download:

Dodać nowy link.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/6e5660861207264952d601df62751111e23bba3ff14ba56d7cf54e8ae0c53f1d/analysis/1393254132/

2pqw688.png

Instrukcja:
1. Odpalamy hack
2. Czekamy 5 sekund
3. Klikamy "SKIP AD"
4. Klikamy "Click here for active"
5. Klikamy guzik z napisem "..." i wybieramy główny folder Crossfire
6. Klikamy "Inject"
7. Odpalamy grę i cieszymy się hackiem

Dla was:
1. Należy odpalić hack przed każdym uruchomieniem gry
2. Nie wszystkie funkcje działają, ale większość tak :)
3. Aby SpeedHack działał, należy przed włączeniem hacka poustawiać sterowanie tak, aby nic nie było pod guzikiem "SHIFT"
4. Oryginalna strona hacka: 

http://oneshot-dev.com/

5. Funkcje hacka:

• CrossHair - nie jestem pewny, ale chyba celownik
  • WallHack - przechodzenie przez ściany (u mnie nie działa)
  • ShowGhosts - widzisz ludzi w trybie "ghost" (nie grałem na tym trybie bez hacka, więc nie wiem, czy bez niego też widać ludzi)
  • PlayerNames - pokazuje nick gracza nad jego głową
  • PlayerDistance - pokazuje dystans od ciebie do gracza (nie wiem w jakich jednostkach jest on mierzony)
  • C4 ESP - nie używałem, więc nie wiem
  • PlayerRanks - nie używałem, więc nie wiem
  • Player HP Bar - pokazuje pasek życia gracza
  • PlayerBones - pokazuje szkielet gracza
  • PlayerLines - pokazuje linię, prowadzącą od ciebie do gracza
  • Player 3D Boxes - dookoła graczy są widoczne kontury pudełka
  • Radar ESP - nie używałem, więc nie wiem
  • AimBot - postać gra za cb (nie polecam, ponieważ nie celuje za dobrze i strzela do ludzi z teamu)
  • AimPosition - nakierowuje celownik na wyznaczoną część ciała (działa lepiej niż "Always Headshot" :D )
  • VisibleCheck - nie używałem, więc nie wiem
  • TriggerBot - strzela sam, gdy celownik jest nakierowany na gracza (nie polecam, ponieważ strzela do ludzi z teamu)
  • NoKnockBack - nie zostaniesz odrzucony, kiedy cię trafią (polecam na tryby typu "predator") (wyłącza się po dłuższym ostrzeliwaniu)
  • NoFallDamage - nie otrzymujecie obrażeń od upadku (grafika obrażeń pozostaje)
  • SpyMode - nie używałem, więc nie wiem
  • ZoomInAllGuns - przybliżenie we wszystkich broniach
  • SpeedHack - zwiększa naszą szybkość (przed użyciem należy poustawiać sterowanie tak, aby nic nie było pod klawiszem "SHIFT")
  • NoRecoil - nie używałem, więc nie wiem (na SS'ie zaznaczyłem przez przypadek)
  • AntiAllBoom - nie używałem, więc nie wiem
  • MaxWeaponRange - zwiększa zasięg broni (nie wiem o ile)
  • Knife 360* - kiedy uderzysz nożem, wszyscy przeciwnicy dookoła ciebie otrzymają obrażenia
  • MinLongKnife - nie używałem, więc nie wiem
  • 100% WallBang - nie używałem, więc nie wiem
  • No Reload/Change - nazwa trochę nie taka jak trzeba :) hack nie usuwa przeładowywania i zmieniania broni, tylko zmniejsza ich czas do minimum
  • UnlimitedBag - nielimitowane miejsce w plecaku (nie testowałem, nie wiem czy działa)
  • RapidFire - z każdej broni strzelasz jak z karabinu maszynowego
  • SpeedKnife - szybsze bicie nożem
  • Always HeadShot - zawsze strzelasz graczowi w głowę (nie działa do końca)

6.SS z gry:

k06lgg.png

7. Hack działa na update z dnia 12.02.2014. Na innych wersjach nie był testowany, ale powinien działać :)

8. Hack posiada WIRUSA (KORZYSTACIE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ). Aby go usunąć należy solidnie przeskanować komputer, zrestartować go, użyć hacka kilka razy i znów przeskanować. Hack powinien zniknąć i nie pojawiać się więcej :) (wirus jest w pliku .dll)

NIE ODPOWIADAM ZA ZBANOWANE KONTA
HACK NIE JEST MÓJ, JA GO TYLKO PUBLIKUJĘ

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Spk, ok 20 dodam więcej ss'ów, opiszę hacka itp.

@EDIT

Dodałem opis hacka i na jakiej wersji Crossfire działa, SS'y wstawię jutro bo dzisiaj już czasu nie mam :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

@UP to chyba tylko u cb wymaga uprawnień, u mnie plik był skanowany wielokrotnie i wykryło kilka wirusów, ale po oczyszczeniu go nie wymaga uprawnień i działa normalnie. Może to jest podróba, ale to tak samo, jakby powiedzieć, że jeden launcher do MC to podróba drugiego. Wyglądają podobnie i mają podobne opcje, ale to zazwyczaj nie są podróby :)

Opublikowano

Wirus i jeszcze raz wirus. Przy odpalaniu pliku OneShot, czy jak to tak się zwie, KTÓRY NIE WIEM CZEMU WYMAGA UPRAWNIEŃ ADMINISTRATORA... A nie, jednak wiem, po  to, żeby modyfikować pliki w naszym systemie/mieć uprawnienia do tego. Przy ściąganiu wykryło już mi wirusa, ale czóż, to Avast, więc pomyślałem, że może pomyłka? Wyłączyłem, ściągam, włączyłem nic się nie wyświetla, ale trzeba czekać 5sekund. Patrze w procesach działa plik i nagle błąd, to włączam Avasta. Wykrył mi wirusa, ale nie owe plik, które ściągnałem, tylko inny plik, który był w folderze wymagającym uprawnień Administratora. Skąd się tam wziął? Może był wcześniej? Usunąłem go więc, odpaliłem znów owego hacka, czekam... (Równocześnie oglądałem folder w którym owy wirus się instalował. Odświeżam, patrze, a o dziwo plik się jakoś pojawił, włączam Avasta i automatycznie go wykrył. 

07722743467009194958.png

Wiesz co dopowiem? Hack RedMenu HL, to jest ten sam hack, ale nie wymaga uprawnień Administratora i nie modyfikuje nic dlatego ew. nie pliki systemowe. Ten hack, to natomiast podróbka. 

Oczywiście że musi wymagać uprawnień, zainjectuj cheata z poziomu uprawnień gościa to ci chyba postawię piwo. Cheat pobrałem z oficjalnej strony i prawie wszystko działa(win xp 32bit sp3).

@D4n100 działa u ciebie always headshot? jak działa to napisz jaki system i te wszystkie c++, .net frameworki itp. bo u mnie nie działa :/

Opublikowano

@UP wiem, że jest wirus, ale łatwo jest go usunąć :). Always HeadShot działa, ale bardzo słabo. Ustaw sobie AimPosition na Head i masz ;)

@Edit dodaję do tematu info o wirusie

Opublikowano

Jak sam mówisz, wirusa można wywalić, czyli nie odpowiada za działanie hacka, tylko za wgranie czegoś do kompa zapewne, ale dobrze, że dałeś ostrzeżenie.

Oczywiście że musi wymagać uprawnień, zainjectuj cheata z poziomu uprawnień gościa to ci chyba postawię piwo. Cheat pobrałem z oficjalnej strony i prawie wszystko działa(win xp 32bit sp3).

@D4n100 działa u ciebie always headshot? jak działa to napisz jaki system i te wszystkie c++, .net frameworki itp. bo u mnie nie działa :/

Co do hacka bez uprawnień Administratora, to tak, zrobie Ci. Żaden problem szczerze mówiąć, wystarczy, że ma dostęp do procesu crossfire.exe (czyli ala  Injector) :)

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

Jak sam mówisz, wirusa można wywalić, czyli nie odpowiada za działanie hacka, tylko za wgranie czegoś do kompa zapewne, ale dobrze, że dałeś ostrzeżenie.

Co do hacka bez uprawnień Administratora, to tak, zrobie Ci. Żaden problem szczerze mówiąć, wystarczy, że ma dostęp do procesu crossfire.exe (czyli ala  Injector) :)

Poza dostępem do procesu crossfire.exe, potrzebny jest jeszcze dostęp do katalogu crossfire(a dokładnie uprawnienie do modyfikacji), który (jeśli jest w Program Files) wymaga uprawnień administratora.

edit Antywirus nic mi nie wykrywał i dzisiaj zaczął co uruchomienie dllkę usuwać.

Opublikowano

Czy ktoś wie jak zrobić aby znikł ten panel?? 

Czy da się go po prostu zminimalizować?

Da się, Insert. Czasami jak nie działa to duś cały czas, aż zniknie.

Nie działa

Zainstaluj C++ Redistributable, .NET Framework 3.5 i 4.0

Opublikowano

mi nie wyskakuje skip czemu ? sciaglemnajnowsza wersje z glownej strony wszystkie sterowniki tez ktore sa opisane na stronie

Opublikowano

ta najnowsza ale dalem sobie juz spokoj z tym cheatem sciaglem innego tez dziala bardzo dobrze ;) jak ktos chce niech wpisze w google OneHitCF ATUALIZADO 04-02-14 MARKINHACKERTM

Opublikowano

To moglibyście wrzucić jakiegoś działającego hacka bez wirusów? Najlepiej ze screenami. Byłbym mega wdzięczny. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...