Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Montowanie działa z poprzedniego czołgu na następnym.

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to z tym jest? Przed chwilą sprzedałem t49 (topową lufkę i amunicję wysłałem do magazynu), kupiłem hellcata i chcę zamontować wysłane do magazynu działo (m1a1), ale nie mogę, muszę kupić. Ok, kupiłem, chociaż pociski mam, ale jednak nie, Nie miałem ani działa ani pocisków, musiałem kupić 2 raz. To jak to w końcu z tym jest? Załóżmy, że mam m4a3e2, na którym mam lufkę m1a2, ale mi się odwidziała i chcę pograć z trollem, ale m1a2 chcę zamontować na hellcacie. To znowu muszę ją kupić, czy znikające moduły są normalne?

Opublikowano

Zawsze musisz kupić moduły do następnego czołgu. Jeżeli zmieniasz lufę na tym samym czołgu z trolla na mniejszy kaliber to zawsze będziesz mógł wrócić do starej lufy.

Opublikowano

Aaa, czyli na zmianę na tym samym czolgu się nie płaci, tylko na innym, z tym samym działem? Wiec nie ma sensu wysyłać modułów do składu. Ale np. Silnik się da da następnym? Bo na hellcacie mogłem od razu najlepszy.

Opublikowano

jesli sprzedasz jeden czolg i gdy zostana z niego moduly w magazynie to mozna je zamonntowac w innym czolgu jesli pasuje

poprostu widocznie je sprzedales zamiast wyslac do magazynu

860331433165800174608.png

Opublikowano

Aaa, czyli na zmianę na tym samym czolgu się nie płaci, tylko na innym, z tym samym działem? Wiec nie ma sensu wysyłać modułów do składu. Ale np. Silnik się da da następnym? Bo na hellcacie mogłem od razu najlepszy.

Nie da się. W większości przypadków są różne pociski.

jesli sprzedasz jeden czolg i gdy zostana z niego moduly w magazynie to mozna je zamonntowac w innym czolgu jesli pasuje

poprostu widocznie je sprzedales zamiast wyslac do magazynu

Dokładnie. Przy sprzedaży czołgu musisz wybrać "Wyślij do magazynu".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...