Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Public Test Serwer

bart786

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko otóż chciałem sobie z kolegami pograć na Public Test Serwer no i wszyscy wbili a mi jak sie załaduje to robi się czarny ekran ścina wszystko (pulpit itp.) a po jakichś 10-15 sek robi się normalnie tylko że pisze Disconneting from the server i za każdym razem co próbuje wejść jest tak samo.

POMOCY!!!

Opublikowano

Wchodze na NA na każdy serwer i ciągle to samo kolega gra na laptopie ma ode mnie słabszego neta i mu wchodzi ;p Jemu na początku też nie wchodziło i w końcu sie udało a mi nie ;ppp Więc o co tu chodzi

PS. Mam dobrego kompa

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sorry że nie pisałem przestałem grać w Infestation ale już gram xD

Dobra co do tematu gdzie to mam sprawdzić O_o

Jak klikam PPM na komputer i właściwości to tam? Jak tak to już pisze:

Procesor:   AMD Athlon II X4 631 Quad-Core Processor 2.60 GHz

RAM:   4 GB

Typ systemu:   64 bit

Wersja:   Windows 7 Ultimate

Opublikowano

Na cali wchodzisz? Jeszcze raz się spytam może teraz serwery nie działają publiczne bo ja też kiedyś wejśc nie mogłem

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ostatnio gadałem z kolegą jemu też przez 2 miesiące nie działało aż w końcu zaczęło a mi dalej nic :( Ale zaraz zobacze i napisze

Opublikowano

@ref

@edit

O matko teraz musiałem kompa resetować bo wszystko sie zcięło :PPP No i dalej nie działa

Opublikowano

Miałem ten sam problem. Mam tylko 4GB ramu ale "ukradłem" bratu jedną kostkę, włożyłem i gdy miałem 8GB już było wszystko normalnie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To pewnie dlatego -,- Bo ja też mam 4 GB. Dobra to w najbliższym czasie trzeba będzie pojechać po RAM xD Jak kupie to napisze czy działa

Opublikowano

Sądze że masz za słabego kompa. Nadal nie napisałeś czy na cali wchodzisz i czy wgl ktoś tam może wejść z twoich kolegów

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

To lepiej graj w majnkrafta a nie issa

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Czyli nie pójdzie nawet jak dokupie RAM?

To jaka by mi karta graficzna była potrzebna?

@up

Przecież napisałem że mi tylko Public Test Serwer nie działa ;p A wszystko inne jest w porządku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...