Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Będą Banować Fishboty

888met

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co napisała administrator gry metina:

fishbotybany.png

Będą banować na podstawie spadku robaków/papki i aktywności w łowieniu.

Wcześniej aby banować GM musiał przyjść i sprawdzić naocznie.

Dalej będziecie łowić na botach? Bo ręcznie to chyba nikt nie łowi. Jakby zaczęli tak banować boty to ceny małż by bardzo skoczyły (1-2kk za małż?)... Ile trzeba się ręcznie nałowić, żeby był 1 małż? O perłach nie wspomnę. Stalki na +7 by w dt się robiło xD

Teraz tym programem automatycznie jeszcze chyba nie banują... A jak zaczną? A powiązane główne konta i konta na boty przez IP...

Proszę o + i 5 za cenne info (każde info ważne nawet złe - teraz trzeba obmyśleć taktykę przeciwdziałającą).

//edit

Haha... To info dostępne tylko dla teamu było. Ale ktoś z modów coś popsuł i przez chwilę wszyscy mogli zobaczyć :P

Tym bardziej liczę na +

__

Opublikowano

Fak fak fak ...

Wystraszyles mnie gosciu teraz boje sie nastawic bota na noc i oby nie banowali mojego konta bo malze przekladam na nisko levelowa postac

i mam juz 120kk ;< na Monku eh

Oby nie uruchomili tego programu ale post z 12 Lutego wiec moze ruszyl

Opublikowano

No to kurwa zajebiście fajnie ;/

sorry ze sie tak wyraze ale sie zdenerwowalem... ;/

+ dla ciebie za cenna info...

pozdro

Opublikowano

To jest trochę bez sensu!!!

Wyobraźcie sobie że jestem neokidem i siedzę na metku łowiąc 3 godz. non stop i co dostał bym bana? Nie sądzę

A jeżeli będą patrzeć na czas wyciągania wędki to wystarczy zrobić fishbota który będzie zmieniał czas wyciągania przynęty!

Przy okazji znacie jakiś dobry program do zmieniania IP??

Opublikowano

Mi się wydaje że na tych serverach 1,2,3 to oleją a na tych nowszych będą sprawdzać ja dostałem 1 bana zza fishbota xD Ale chyba głównie będą straszyć.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Tez to wczoraj mi w oko wpadło, ale oni będą po tym kto najwięcej papek/robaków kupuje. Ale teraz nie ma co się martwic zanim oni już to naprawdę zaczyna robić to się zejdzie.

beztytuu2aaa.png
Opublikowano

Ojojoj.....sam korzystam z FB.

Ale spadek papki/robakow nie jest wystarczajacym dowodem, wiec odwolanie sie od bana to kwestia czasu.

Napewno chca postraszyc ;]

Opublikowano

przecież babel fish wyciąga różnie od 1-2 sekund więć jak moga namierzyć to ?

Opublikowano

Radzę nie zostawiać na noc botka i robić wszytko by wyglądało to tak jakbyście sami łowili np. naprzemian 1 dzień łowić następny expić a nie 24/7 łowić rybki :D. Trzeba dużo kawy do tego :P Pozdro leci +.

Opublikowano

OMG!!

Jak użyją tego programu naprawdę to 3/4 serwa dostanie bana :( :(

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...