Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Butki (like)

Kuaczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, długo się zastanawiałem nad wyborem butów i w końcu wybrałem 2 modele:

e9fec8e30ccf70225d60bccb6268d1f4.jpeg

oraz

20130514190956339.jpg

Chciałbym, abyście pomogli mi znaleźć sklep online, gdzie kupie te 2 modele (nike air max 90 i nike roshe run), koniecznie z kolorystyką jak na zdjęciach jak najtaniej. Za każdą odpowiedź dam 5 like.

Opublikowano

Użyj serwisów z porównywarkami np Ceneo, Allegro czy skąpiec, Google tez jest od tego by go używać wpisując nazwę

p.s. jak widać na forum staje się standardem napisać temat taki by muły na forum za ciebie znalazły bo tobie się nawet nie chce tego zrobić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

$

Użyj serwisów z porównywarkami np Ceneo, Allegro czy skąpiec, Google tez jest od tego by go używać wpisując nazwę

p.s. jak widać na forum staje się standardem napisać temat taki by muły na forum za ciebie znalazły bo tobie się nawet nie chce tego zrobić

Dzięki za rady, szukam ich dość długo i myślałem, że może mi pomożecie znaleźć jeszcze taniej.

Opublikowano

najprościej Allegro masz firmowy sklep i do tego dziesiątki innych sklepów sprzedających firmowe buty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

najprościej Allegro masz firmowy sklep i do tego dziesiątki innych sklepów sprzedających firmowe buty

Napewno nie na alledrogo...

Poszukaj w jakiś wyszukiwarkach typu ceneo

#wow #pieseł #taki #poważny

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Na ceneo jest drożej niż znalazłem w google... wolałbym, żebyście jakieś linki dawali do sklepów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...