Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Entharis.pl

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście uważam, że w tych czasach typowy oldschool nie ma szans przetrwać, bo każdy przyzwyczajony jest do nowych dungeonów, epików, a przede wszystkim każdy już tą grę zna w 100% i nie będzie ona dawać takiej frajdy jak parę lat temu, a gracze bez nowości będą się po prostu nudzić z biegiem czasu. Przykład Mortisa, z którego chcieli zrobić metina z 2008 roku - reklamę mieli, administracja dobra, a mimo to graczy gra jak na dzisiejsze czasy mało. Powinniście moim zdaniem urozmaicić w jakiś sposób grę np. poprzez dodanie jakichś dungeonów.

Czyta się wcześniejsze posty, napisałem że na serwer zostanie dodane pare dungeonów.

Opublikowano

No, i tutaj można mówić o old school, lecz react nie zapominajcie

- Nie było kiedys stalek, dopiero wprowadzono na koniec 2008r wraz z bossem red lasu (Czy temu co sie respi z metkoww 85/90)

- Stare tekstury podloza

- srednie mial tylko fms, truty i te inne nie mialy srednich (A z tego co tez wiem, to ich nie bylo) :-)

Zagram, bardzo chętnie zagram! ;)

­graphic.png

Opublikowano

No, i tutaj można mówić o old school, lecz react nie zapominajcie

- Nie było kiedys stalek, dopiero wprowadzono na koniec 2008r wraz z bossem red lasu (Czy temu co sie respi z metkoww 85/90)

- Stare tekstury podloza

- srednie mial tylko fms, truty i te inne nie mialy srednich (A z tego co tez wiem, to ich nie bylo) :-)

Zagram, bardzo chętnie zagram! ;)

Nie chciałem aż tak odstawać w tamte czasy dlatego dodałem stalki, odbugowalem hity w starym kliencie, podloza sa stare. Truta była, lecz nikt nie wiedział że mozna ją mieć ;D

Opublikowano

Nie chciałem aż tak odstawać w tamte czasy dlatego dodałem stalki, odbugowalem hity w starym kliencie, podloza sa stare. Truta była, lecz nikt nie wiedział że mozna ją mieć ;D

I tu już jest koniec tego Old School. Poproszę o zmianę nazwy tematu ^.- 

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

I tu już jest koniec tego Old School. Poproszę o zmianę nazwy tematu ^.- 

Koniec oldschool bo stalka? Puknij się w głowę, a zresztą czytaj też prezentacje, oldschool z odrobiną mediuma.

3x ten sam syf gdzie bedzie grac 100 osob podziekuje

To na cholere wgl nabijasz se post?

Opublikowano

Na serwer zostały dodane oto te nowe dungeony.

1. Wymiary władców (20-39, 40-61, 62-81, 82- 99)

2. Wieża Orków (35-55)

3. Komnata Czerwonego Smoka (75-99)

4. Komnata Nosiciela Plagi (60-99)

5. Komnata Króla Pająków (65-90)

W Publikacji zostaną one dodane do prezentacji.

Opublikowano

Nowy serwer bo hajs się kończy :/ Szkoda, ze napierdalasz nowymi serwerami co chwile zamiast rozwijac jeden.

Alestia.pl jest ciągle reklamowana, a dlaczego robie ten to nie twój interes.

Opublikowano

Osobicie mogłbym zagrać na takim serwerze, lecz uważam ze lepsze są serwery "easy/medium" w ktorych expi sie dosyc ciezko, w sensie zdobywania doswiadczenia, oraz ciezko robi sie eQ tak by dluzej tam zostać. Widze takze ze to juz 2 serwer tego typu (Mort*****) , lecz widzialem ze gra tam moze z 100 osob. Osobiscie zycze sukcesow oraz miłego grania.

Opublikowano

Słaby serwer... nie przypomina mi starego metina

mogłeś zmienić ze max Stalka+9 i tryton +9  Itp

Bez tych  smieci nowych, poprostu stary metin2!

a nie anty expy jakieś syfy  co psują metina.

ale powodzenia, nie zagram 

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Słaby serwer... nie przypomina mi starego metina

mogłeś zmienić ze max Stalka+9 i tryton +9  Itp

Bez tych  smieci nowych, poprostu stary metin2!

a nie anty expy jakieś syfy  co psują metina.

ale powodzenia, nie zagram 

Gdzie ty na tym serwerze masz te nowe rzeczy? o.O  Tryton już podchodzi pod te nowe rzeczy, ale nie wiem czy dodam, a co do anty expa to się przyda nie jednemu graczowi. <_<

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...