Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z darmowym TS

KamilKosiakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ na teamspeak.com/ w download można pobrać server i jak tam se wszystko zrobię wyłączam kompa włączam i musze all od razu a czasami mi to okienko z tym all login,password i key nie włącza się co zrobić?

I potrzebuję technika do pomocy w kanałach rangach

Opublikowano

Bo to okienko z login i password wyskakuje tylko 1 raz gdy się włączy serwer.

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ na teamspeak.com/ w download można pobrać server i jak tam se wszystko zrobię wyłączam kompa włączam i musze all od razu a czasami mi to okienko z tym all login,password i key nie włącza się co zrobić?

I potrzebuję technika do pomocy w kanałach rangach

Po co wyłączasz kompa ? Żeby zrobić TSa nie trzeba czegoś takiego robić + to okienko wyskakuje tylko raz.

mam pytanko da się zminić IP tego servera bo mam tylko localhost a ip nie znam jak zmienić?

możesz użyć jakiegoś programu do zmiany IP na komputerze np. HotSpotShield.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

ja ci pomogę bo mnie już wkurza robienie rang dla kolegów dlatego że mnie proszą a adma im nie dam

Wole go kupić na zaufanym mi hostingu Zabijaka.pl

Opublikowano

polecam wszystkim net-speak.pl łatwy dostęp i łatwy panel ;) jeżeli masz jakiś problem to zapraszam do mnie na xxx chętnie ci pomogę z wszystkimi permisjami i kanałami żadnej problem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...