Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL Pomozcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak więc, to mój pierwszy kontakt z BOL'em czytałem tam poradniki jak go obsługiwać itp.

Chcę więc się spytać jakie skrypty pobrac i jak je "zainstalowac" do  Yasuo i Syndry

Z tego co czytalem  sa jakies Reborn, SAC, i skrypty tylko nie mam pojecia co i jak :<

Zapomnaialem spytac czy jest cos takiego co samo last hituje farme? Nie mam VIP'a jbc.

Opublikowano

Sida's Autocarry: Reborn to jeden skrypt, on też last hituje, z tego co wiem służy on jako podstawka do innych skryptów. Jest płatny. Do Yasuo polecam Ci "Dat Yasuo" Jest wersja dla Vip i dla free userów. Ma on także funkcje farmienia. Do syndry to "Beasty Syndra" Ale nie wiem czy na free na nim pograsz bo nie sprawdzałem. Skrypty wklejasz do folderu "scripts" tam gdzie masz bola, żeby działały musisz je zaznaczyć kiedy uruchomisz program. Opcje ustawiasz w grze pod klawiszem "shift". Nie wiem czy jest jakiś skrypt free do last hitowania ale wiem że jest taki który pokazuje na hp minionów kiedy zabijesz go jednym AA, pomaga to w farmieniu. Pozdrawiam

Opublikowano

Sida's Autocarry: Reborn to jeden skrypt, on też last hituje, z tego co wiem służy on jako podstawka do innych skryptów. Jest płatny. Do Yasuo polecam Ci "Dat Yasuo" Jest wersja dla Vip i dla free userów. Ma on także funkcje farmienia. Do syndry to "Beasty Syndra" Ale nie wiem czy na free na nim pograsz bo nie sprawdzałem. Skrypty wklejasz do folderu "scripts" tam gdzie masz bola, żeby działały musisz je zaznaczyć kiedy uruchomisz program. Opcje ustawiasz w grze pod klawiszem "shift". Nie wiem czy jest jakiś skrypt free do last hitowania ale wiem że jest taki który pokazuje na hp minionów kiedy zabijesz go jednym AA, pomaga to w farmieniu. Pozdrawiam

w niektorych skryptach pisze ze musi byc czy tam cos ten SAC o co w tym lazi ;X ?

Opublikowano

No SAC to skrót od Sida's Autocarry, a Reborn to jedna z jego wersji. Napisałem Ci, służy jako podstawka do tych skryptów z najlepszej półki, za zwyczaj płatnych.

Opublikowano

No SAC to skrót od Sida's Autocarry, a Reborn to jedna z jego wersji. Napisałem Ci, służy jako podstawka do tych skryptów z najlepszej półki, za zwyczaj płatnych.

Czyli po prostu wystarczy ze z tego DatYasuo mam pobrac najnwosza wersje tego skryptu i wkleic go w tego BOLA, zapisac i wszystko bd dzialac?

Opublikowano

lol pierwszy kontakt a w tym temacie już doradzasz:  

http://www.mpcforum.pl/topic/1156017-jakiegos-skryptu-do-bola-na-auto-granie/

gz

@up powinno działać, ale jak sam doradzasz to powinieneś wiedzieć :)

Bo to mój 1-wszy kontakt z BOL'em   tylko sporo czytałem na jego temat ;d a zawsze gdy dodaje skrypt i wlaczam gre to jest jais blad. Narazie nie moge sprwdzic bo  BOL jest off

Opublikowano

Czyli po prostu wystarczy ze z tego DatYasuo mam pobrac najnwosza wersje tego skryptu i wkleic go w tego BOLA, zapisac i wszystko bd dzialac?

Tak, najnowszą wersje ale dla free userów. Bo najnowsza ever jest only vips.

Opublikowano

Ogónie to dla jasności. Podstawka do 50%skryptów jest SAC:revemped który jest darmowy za to jego ulepszona wersja Reborn jest w fazie closed beta (płatny). SAC pomaga lasthitować/orbwalkować/używać summonerek itp. Ze skryptów dla Yasuo i Syndry polecam DatYasou i Syndra combo by Hunter. DLA JASNOŚCI BOL DLA FREE BĘDZIE DZIAŁA DZIŚ OK. 17-19.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...