Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiegoś skryptu do Bola na auto "Granie"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mówiąc dokładniej chodzi mi o to aby sam expił bądz coś robił aby nie dostać bana. następnie sam kończył runde i potem sam zaczynał i tak w koło. będe bardzo wdzięczny

Opublikowano

a czy to prawda ze jak używam tego skryptu i bola to nic nie moge robić na kompie ? czy moge spokojnie wziasc np. do paska i robić coś innego ?

Opublikowano

a czy to prawda ze jak używam tego skryptu i bola to nic nie moge robić na kompie ? czy moge spokojnie wziasc np. do paska i robić coś innego ?

Tego już nie wiem, ale raczej nie możesz nic robić.

Opublikowano

Jeżeli chcesz coś robić na kompie i mieć odpaloną sorake, to musisz mieć ten skrypt odpalony na Virtual Machine. 

Dodatkowo do soraki musisz pobrać Viktor's Leveling Evolution.

Link do nowej soraki:

http://botoflegends.com/forum/topic/12042-script-aio-soraka-i-will-not-save-you/

Virtualna maszyna jest tylko po to aby Viktor's Leveling Evolution działał. Sam skrypt na sorakę działa normalnie w tle po zminimalizowaniu. Jeśli posiadasz vipa polecam qbota od Annonymousa (gra dominiony, na free nie przejmuje towerów)

Opublikowano

do czego jest ten Viktor's Leveling Evolution ?  jest konieczny ? chodzi mi po prostu o to aby lol sobie pracował w tle i sam grał :) kończył, grał i zaczynał, i tak w kółko. tylko o to mi chodzi :)

Opublikowano

Viktor's Leveling Evolution dołącza do gier / wybiera postać / akceptuje zwycięstwa (100% afk).

Opublikowano

ok, czyli mi potrzebne :), więc pytanko skąd to wziąść i co jest do niego potrzebne, tak jak wczesniej napisał/a Naven że musze mieć jakieś virtual machine, troche tego jest więc znalazł by sie ktoś kto by mi z tym pomógł albo chociaż czy jest jakiś tutek jak to wszystko ogarnąć

Opublikowano

Przecież podobno viktors leveling zaprzestał działalność i nie działa, więc po co mu dajecie tego viktora?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

2UP > Ok mam to ściągnięte ale co dalej? gdzie to wkleić jak to włączyć ? (Domyślam się że przez virtualmachine ale możecie podać jakąś ?)

1UP> jeśli to prawda że nie działa to poco zaśmiecacie temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...