Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest jakaś możliwość zagrania na SE?

Gość Polandqwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Tak jak w temacie, czy jest jakaś możliwość czy nic? ;/

Opublikowano

Możliwość? Jest. Da się ominąć rejestrację, zmienić IP czy też znaleźć nielegalnie KSSN, jednak musisz to sam zrobić.

To nie jest tak, że blokady nie da się ominąć.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Możliwość? Jest. Da się ominąć rejestrację, zmienić IP czy też znaleźć nielegalnie KSSN, jednak musisz to sam zrobić.

To nie jest tak, że blokady nie da się ominąć.

Ale od jakiegoś czasu jest te nowe zabezpieczenie :O.

Opublikowano

Tak, mogę.

Obecnie istnieje parę sposobów na przejście "nie do przejścia" blokady. Wszystko da się obejść jak i tą rejestrację.

Może nie jest to zbyt łatwe, ale po prostu da się. Wiele razy były już ignorowane takie zabezpieczenia.

Co prawda obecnie jest to jedne z najlepszych zabezpieczeń, ale wszystko ma swoje wady/minusy.

Coś jeszcze?

Dodam, że sposób raczej nie jest podany nigdzie w Internecie, ponieważ jest to sposób indywidualny, ale wystarczy trochę posiedzieć nad tym.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Tak, mogę.

Obecnie istnieje parę sposobów na przejście "nie do przejścia" blokady. Wszystko da się obejść jak i tą rejestrację.

Może nie jest to zbyt łatwe, ale po prostu da się. Wiele razy były już ignorowane takie zabezpieczenia.

Co prawda obecnie jest to jedne z najlepszych zabezpieczeń, ale wszystko ma swoje wady/minusy.

Coś jeszcze?

Dodam, że sposób raczej nie jest podany nigdzie w Internecie, ponieważ jest to sposób indywidualny, ale wystarczy trochę posiedzieć nad tym.

mógł byś mi dać ten sposób na pw :D 

bo mi konto sie przedawniło ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...